Saytın Ən varlısı ol : *__MiNCe__BisoU__* - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
MiLYoNDa1oQLaN (01.08.2016/00:07)Nar denleyin, çay getirin tez icek
Men bu otağa sennen qabağ gelmişemyatmamışam özüde oyağ gelmişemGöyçaydanda o gün qonağ gelmişemgetirmişem nar yıqışun tez bura
Cavidana terbiyeli, qiz seçek
Inwallah qarwidindan toy gelecek
Ay dost,taniş siz yiğişin tez bura
Meyxanada Cavidani kim yora???
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
EVAMELISSA (01.08.2016/00:15)Konçi gelip bağlıyacaq bu deyqe
Nar denleyin, çay getirin tez icek Cavidana terbiyeli, qiz seçek Inwallah qarwidindan toy gelecek Ay dost,taniş siz yiğişin tez buraMeyxanada Cavidani kim yora???
üreymizi dağlıyacaq bu deyqe
bir iki saat saxlıyacaq bu deyqe
etmiyek vadar yıqışun siz bura)[/b]
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (01.08.2016/00:21)Cavid tebim yoxdu bu gun
Konçi gelip bağlıyacaq bu deyqeüreymizi dağlıyacaq bu deyqebir iki saat saxlıyacaq bu deyqeetmiyek vadar yıqışun siz bura)
Olmayib ne yarin ne dun
Gordunki alti bes eledim
Agzima geleni sepeledim

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (01.08.2016/00:24)Dediylerin nadir tapılan kitapdı
Cavid tebim yoxdu bu gunOlmayib ne yarin ne dunGordunki alti bes eledimAgzima geleni sepeledim
etme bele yoxluğun bir ezabdı
kömey elesün sençün iban savabdı
mene alun paltar yıqışun siz bura))
bidene sözm var y8q8şun siz bura
MiLYoNDa1oQLaN (01.08.2016/00:27)Soz deyirsen, heç sozlerin bitmeyir
Dediylerin nadir tapılan kitapdıetme bele yoxluğun bir ezabdıkömey elesün sençün iban savabdımene alun paltar yıqışun siz bura))bidene sözm var y8q8şun siz bura
Senin sesin, qulaqimdan getmeyir
Eva Cavidandan da gileylenir
Dostlarima gedim deyim yiqiwsinlar tez bura
Cavidani meyxanada,qafiyede kim yora???
EVAMELISSA (01.08.2016/00:34)Sözleri sen düzüp suyun çıxardun
Soz deyirsen, heç sozlerin bitmeyir Senin sesin, qulaqimdan getmeyir Eva Cavidandan da gileylenirDostlarima gedim deyim yiqiwsinlar tez bura Cavidani meyxanada,qafiyede kim yora???
İsveçide gezip suyun çıxardun)
meyxananı ezip suyun çıxardun)
etme gel inkar yiqişun tez bura
[red] nanay nanay))
Konçi beyenmedi qafiyeni
Beyendim Eva diyeni
tekrarlayın men deyeni
kim olmusuz siz papuqay))
nanay nanay))
MiLYoNDa1oQLaN (01.08.2016/00:44)Ezmek,suyun cixarmaq bele olmayir
Sözleri sen düzüp suyun çıxardunİsveçide gezip suyun çıxardun)meyxananı ezip suyun çıxardun)etme gel inkar yiqişun tez bura
Cavidanin soz qutusu dolmayir
Eva Isveçden sozuyle baqlayir
Ay dostlar yiğişin tez bura
Cavidani meyxanada kim yora???
<< 1 ... 226 227 [228] 229 230 ... 386 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1868 / 2255

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!