Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!

Bilki Gozumden Yaw Axir

(AE diski Sehv Qoymusan Biabir Olduq Deyiw)
.
KoNCeNo (08.12.2015/04:46)Eksine yaxshidi deyib gulursuz da ozunuzchun. Prafessor nedi day
Fiso prafessorlar geldi girdiler yene movzuya deyesen bunlar sayt olduqun unudublar
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (08.12.2015/04:48)Ne var sene ne oxuyuram
Birce dene sözle seniXorddadim burda öleni)Oxuyub qutardin hekayeni?)))Noldu oxu zalun senin)))Yman deiwip halun senin
Senden bir sey saxliyiram
Gece gunduz agliyiram
Yoxduda ulgumun senin

KoNCeNo (08.12.2015/04:49)
Toyunda men oynuyacamHem qarisib qayniyacamAma sencun agliyacamMende tek qalmiyacamViyyyy birde gordun geldim dalinca yada qardasi olsa menide ona alarsan
birininde sesleri senedi bildinde kimin?:)) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~_DemounT_~ (08.12.2015/04:52)Elbetde mirttasiriqda
Eksine yaxshidi deyib gulursuz da ozunuzchun. Prafessor nedi day
Sene demirdim
.gif)
Geceler Tesadufen.
Ne Lezet Eledi.
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
**FoRbiddeN_AnGeL** (08.12.2015/04:53)Sag olsun opurembirininde sesleri senedi bildinde kimin?:))

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (08.12.2015/04:52)Sakit olginen balacam
Ne var sene ne oxuyuramSenden bir sey saxliyiramGece gunduz agliyiramYoxduda ulgumun senin
Seni onsuz men alacam
Maniddari tez qovacam
Pisdi insturmentalun senin))))))
Yaman deiwib halun senin
Hec Bilmedik Indi Nece Ayrilaq,
Goren Nece Ayrilillar Sevenler,
Bilirsense De Elece Ayrilaq oy oy Oy uy uy uy yar Aman

deyiş. Alt_F4 (08.12 /04:57) [1]
<< 1 ... 122 123 [124] 125 126 ... 386 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 809

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Mende tek qalmiyacamViyyyy birde gordun geldim dalinca yada qardasi olsa menide ona alarsan