Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
*****OLu_YaZaR***** (02.03.2016/23:52)Tevazokarliqi qoy qiraga deyirem ki,sen ondan yaxsi deyirsen razilas
KoNCeNo, deye bilir..en cox xowma gelen dalbadal demesidi qaqa sinedefterdiye menden tez fikrewib yazir.. pisde yazmir.. ne men profsanalam ne o sadece vaxt oldururuk

*****OLu_YaZaR***** (02.03.2016/23:54)Qafiye aç
MiLYoNDa1oQLaN, bilirem herifleri yeyende demek olur) ona gore deyiliw qaydasinda yaz yaziliw yox))
Baxiram pencereden duwende zulmet geceler..
Umudum varki gelersen yene elbet geceler..
deye bilerse.? biraz cetindi menimcunde.
deyiş. *****OLu_YaZaR***** (02.03 /23:57) [1]
*****OLu_YaZaR***** (02.03.2016/23:56)baxaqda)
MiLYoNDa1oQLaN, isti istiBaxiram pencereden duwende zulmet geceler..Umudum varki gelersen yene elbet geceler..deye bilerse.? biraz cetindi menimcunde.
*****OLu_YaZaR***** (02.03.2016/23:56)Deye bilmez o onun basi cixmir sen tek de qoy gorsunler meharetini
MiLYoNDa1oQLaN, isti istiBaxiram pencereden duwende zulmet geceler..Umudum varki gelersen yene elbet geceler..deye bilerse.? biraz cetindi menimcunde.

<< 1 ... 176 177 [178] 179 180 ... 386 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1082 / 679

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!