Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
*****OLu_YaZaR***** (03.03.2016/00:09)Yaziq men men bir tamasaciyam destek oluram arani qizisdirmaq nedi ele islerden uzaqam
KoNCeNo, Sevgi menasizdida he?)) gerek bir birimize soz soxag sende arani qiziwdirasan he?

guya)) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
*****OLu_YaZaR***** (03.03.2016/00:12)Ozun bil inanmaq istediyine inan vobse getdim menim kimi daimi izleyicini itirdin unfollow edirem seni
KoNCeNo,guya))

deyiş. KoNCeNo (03.03 /00:14) [1]
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Yoxsa bu olannar pis geder Allahına
sevdiyinçün el açıp geceler Allahına
hem dua edirsen hemdeki niyyet geceler
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
*****OLu_YaZaR***** (03.03.2016/00:18)Day sensende heleki follow edirem axrinci wansindi)))))))))))))
KoNCeNo, sen cani ele eleme))))
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
gözyaşlar içinde düşündüm biranlığa
herden ölmek istedim qoşulup qaranlığa
qalmadı inanırsan canımda taqet geceler

<< 1 ... 178 179 [180] 181 182 ... 386 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1087 / 216

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!