Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
MiLYoNDa1oQLaN (29.07.2016/21:52)Milyonda bir demek sende burdasan
Evanın cibinde bıçaqHostunda elinde nacaqgörey kim kimi yonacaquje oluram narahat))yaşıyağun sağ salamat
Seni gormedim niye kenardasan???
Bicaq, xencer neyime lazim menim
Mene cavab verme sen bacarmarsan
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
EVAMELISSA (29.07.2016/21:58)Seni düşünüm gizlice men
Milyonda bir demek sende burdasan Seni gormedim niye kenardasan??? Bicaq, xencer neyime lazim menimMene cavab verme sen bacarmarsan
ölkelerdende keçe-keçe men
yanına uçardım İsveçe men)
olsaydı sehirLi xalat)))
yaşayırıq saq salamat
MiLYoNDa1oQLaN (29.07.2016/21:58)Deyirsen biz yawayaq sağ salamat
bu savaş nenim savaşımçox derdler görüpdü başımHosta"da menim qaqaşım)Evada menle can brat, ))yaşayırıq saq salamat)
Ne deyirem sozlerinden qafiye at
Anlamiram meyxana deyirsen sen???
En yaxşisi Buna son qoyaq brat
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
EVAMELISSA (29.07.2016/22:08)Herden küsen hem barışan
Deyirsen biz yawayaq sağ salamat Ne deyirem sozlerinden qafiye at Anlamiram meyxana deyirsen sen??? En yaxşisi Buna son qoyaq brat
bütün işlerede bu qarışan
Evadı burda çox danışan))
Dilden pergardı avtamat)))
MiLYoNDa1oQLaN (29.07.2016/22:13)Avtomat deyirsen men soz ataram
Herden küsen hem barışanbütün işlerede bu qarışanEvadı burda çox danışan))Dilden pergardı avtamat)))
Qafiyeni, qafiyeye qataram
Arada kuserem,hem barişaram
Milyonda bir oqlanla yarişaram -

MiLYoNDa1oQLaN (29.07.2016/22:04)Duwunende aciq awkar duşun sen
Seni düşünüm gizlice menölkelerdende keçe-keçe menyanına uçardım İsveçe men)olsaydı sehirLi xalat)))yaşayırıq saq salamat
Olkelerden olkeye kecende sen.
Sehirli xalat neyine lazim???
Anlamiram filme çekilirsen sen???
EVAMELISSA (29.07.2016/22:37)[b]deniz deil deryadı bu
Duwunende aciq awkar duşun sen Olkelerden olkeye kecende sen. Sehirli xalat neyine lazim??? Anlamiram filme çekilirsen sen???
görki haqsız dünyadı bu
dili yorulmaz Evadı bu))
başım qalmayıp salamat)
Yorgunam men heyatdan ay brat
Gedirem men qalin sag salamat
......Zarafatsiz baxiram axiri yaxwi deyil buranin...sanmayin cekilirem ama kimise incitmek kiminse meni incitmesini isdemirem...yorulmuwam onsuz incinmeyden
Helelik)))
EVAMELISSA (29.07.2016/22:31)[b]söz aleminde qabağdı bu
Avtomat deyirsen men soz ataram Qafiyeni, qafiyeye qataram Arada kuserem,hem barişaram Milyonda bir oqlanla yarişaram -
görsen çetin sınağdı bu
Eva ne şiyin uşağdi bu))
aycam seninçun şakalat))
bize baxır inan çoxu
yatırsansa şirin yuxu))
gözleyir seni kravat)
gecen xeire saq salamat)
<< 1 ... 222 223 [224] 225 226 ... 386 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1103 / 2440

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine