Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Hemin_Bryunet (22.11.2010/01:11)Brat gerek silmezdin özüvü sorgudan.Sen forumun Maragli insanisan.Hemiwe var ol
Sorgudan sildim ozumu)) Burda ejdahalar var))
Armudyanaq (22.11.2010/01:19)Sen esl meyxana gormek isteyirsense ciger sabah gelersen gunorta birde)gorum kim deye bilecek))))dunen birini baglamiwdim)))))))
Burda mene ele gelirki, dava yox, gulmek lazimdi usaqlar, ele deyil? hektor qaqas incime,ama bele demeyin yeri yoxdu, tembole qadinla. bura ne ans deyil,ne biz namiq, mehman, agamirze deyilik, nedeki,
Senin_orxan (22.11.2010/01:20)Yaxsi ay brat gelerem...
Sen esl meyxana gormek isteyirsense ciger sabah gelersen gunorta birde)gorum kim deye bilecek))))dunen birini baglamiwdim)))))))
Даже на самом высоком троне сидит ЗАДНИЦА! |
Hektor (22.11.2010/01:15)tsk brat.
Brat gerek silmezdin özüvü sorgudan.Sen forumun Maragli insanisan.Hemiwe var ol
Armudyanaq (22.11.2010/01:19)Qaqaw burda dalawan yoxdur.mövzuya aid deyiwirik.Xanim ise menim dostumdur.okey?sözün varsa meyxana diye bilirsense de!deye bilmirsense qariwma iwimize!okey?
Burda mene ele gelirki, dava yox, gulmek lazimdi usaqlar, ele deyil? hektor qaqas incime,ama bele demeyin yeri yoxdu, tembole qadinla. bura ne ans deyil,ne biz namiq, mehman, agamirze deyilik, nedeki,
Даже на самом высоком троне сидит ЗАДНИЦА! |
Ev tapsirigimla gelecem.Hektor (22.11.2010/01:26)Okey, anladim. insallah bir gun deyerik mirta, alinar qaqas?
Qaqaw burda dalawan yoxdur.mövzuya aid deyiwirik.Xanim ise menim dostumdur.okey?sözün varsa meyxana diye bilirsense de!deye bilmirsense qariwma iwimize!okey?
Bryunet (22.11.2010/01:29)Brat gözümüz üstünde yerin var.
Gedim bir ikisini ezberlyim sabah gelib deyisecem haminizla)))Ev tapsirigimla gelecem.
<< 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 386 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 438

Даже на самом высоком троне сидит ЗАДНИЦА!