Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Anlamazsan sen sozumnen
Anladim xoşbext olmusan
Derk eyledim men hemin an
Geri donmez geri donmez)))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
MiLYoNDa1oQLaN (01.02.2017/00:16)yarim aldadibdir meni
Mende başı belalıyamDeli kimi sevdalıyamEle yerden yaralıyamBuna qelbim döze bilmez
Deyirdim unutdurar qemi
İnanmiram seven seveni
Ata bilmez ata bilmez
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (01.02.2017/00:18)Bele şeyi gel isteme
yarim aldadibdir meniDeyirdim unutdurar qemiİnanmiram seven seveniAta bilmez ata bilmez
Sevmiremi mene deme
Sende menim bu sevgime
Çata bilmez cata bilmez
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Özüde ezab qubarda bax
Ruhum rahat mezarda bax
Yata bilmez , yata bilmez
MiLYoNDa1oQLaN (01.02.2017/00:19)menim bir isteyim var
Bele şeyi gel istemeSevmiremi mene demeSende menim bu sevgimeÇata bilmez cata bilmez
İsteyimdir perverdigar
Butun sevib sevilenleri
Bir birine eyleginen yar
Hec kim ayira bilmez)
__DeFeND__YouR__SeLF__ (01.02.2017/00:22)Bükmeginen dizlerini
menim bir isteyim varİsteyimdir perverdigarButun sevib sevilenleriBir birine eyleginen yarHec kim ayira bilmez)
Çekmeginen gözlerini
Verilmiş o sözlerini
Tuta bilmez , tuta bilmez
MiLYoNDa1oQLaN (01.02.2017/00:25)xitam vuruldu sohbete
Bükmeginen dizleriniÇekmeginen gözleriniVerilmiş o sözleriniTuta bilmez , tuta bilmez
Dozmeyir qelbim hesrete
Soruşsalar hardadi o?)
Deyin daha gelmez daha gelmez)
__DeFeND__YouR__SeLF__ (01.02.2017/00:27)Bülbül qalıp çemensiz bax
xitam vuruldu sohbeteDozmeyir qelbim hesreteSoruşsalar hardadi o?)Deyin daha gelmez daha gelmez)
Gelensiz bax , gedensiz bax,
Bu qelbimdeki sensiz bax
Ata bilmez , ata bilmez
<< 1 ... 292 293 [294] 295 296 ... 386 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1086 / 1486

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...