Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
). Guluncduyee vallah.Birdefelik bilin biz hecvaxt erebistan ola bilmerik nede olmayacagiq. Onlarin islamdan qabaq hecbir medeniyyeti olmayib ve islami hemde bir medeniyyet kimi hezm edibler. Bir erebistanda yawayan erebcun dine emel etmek her baximdan bir azerbaycanli ucun qat qat cetindi. Evvela dil problemi uzun iller weriet qayda qanunlariyla yawamaq ve artiq bunu heyat terzine cevirmek ve saire meseleler varki onlar bunu anadan olandan yawayirlar atalarida babalarida ulu babalarinin ulu babalarida bele yawayib qebul edibler .
Bura dunyavi dovletdir burda qanunlarda insanlara oz istediyi kimi yawamaga imkan verir.
Inaninki bir coxlarinin dinseverliyi saxtadi. Onlar dinin mahiyyetini derk etmirler.
Ardarazli (09.09.2013/23:44)Allahwukurun Ilham haqqinda ele dediyini soruwurdum....dogurdan ele hele deyib? Harda baxa bilerem ?
Yoo zarafat elirdim)
_M_E_L_E_K_ (10.09.2013/01:11)Linki tapsam ataram bura.
Allahwukurun Ilham haqqinda ele dediyini soruwurdum....dogurdan ele hele deyib? Harda baxa bilerem ?
Ardarazli (10.09.2013/01:14)Cox sag ol
Linki tapsam ataram bura.
_M_E_L_E_K_ (10.09.2013/01:15)Bu il iftar sufresinde cowub demiwdi)
Cox sag ol
İdarəsinin sədri
Şeyxülislam Allahşükür
Paşazadə müqəddəs
Ramazan ayı münasibətilə
yeni iqamətgahında iftar
süfrəsi açşarkən,
Prezidentin də şəxsən
qatıldığı iftar yeməyinnən
əvvəl çıxış edərkən elə
belə də bildirdi:
“İLHAM ƏLİYEVİN YOLU
HAQQIN YOLUDUR, İLHAM
ƏLİYEVİN YOLU HEYDƏR
ƏLİYEVİN YOLUDUR, İLHAM
ƏLİYEVİN YOLU ALLAHIN
YOLUDUR”!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ardarazli (10.09.2013/01:30)Allahin yolu...sozu pis kelme deyil axi....Bayaq deyirdin "yerdeki Allah " adlandirib
Qafqaz Müsəlmanlarıİdarəsinin sədriŞeyxülislam AllahşükürPaşazadə müqəddəsRamazan ayı münasibətiləyeni iqamətgahında iftarsüfrəsi açşarkən,Prezidentin də şəxsənqatıldığı iftar yeməyinnənəvvəl çıxış ed
_M_E_L_E_K_ (10.09.2013/01:43)Ilham eliyevin yolu haqqin yolu deyil. Allahin yolu haqqin yoludu.
Allahin yolu...sozu pis kelme deyil axi....Bayaq deyirdin "yerdeki Allah " adlandirib
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 323