canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Qızlara yazılan, deyilen yaxınlaşmaq üçün olan mesajlar
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (25.10.2016 / 22:16)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
Bana_seni_anlat, sorucdun harda gorub?)))
Qelb-ogrusu  Qelb-ogrusu [Off] (25.10.2016 / 22:18)
sevgi ola ki inanasan
Bana_seni_anlat  Bana_seni_anlat [Off] (25.10.2016 / 22:20)
~Aykam~ (252016/23:16)
Bana_seni_anlat, sorucdun harda gorub?)))
))))))soruwmaga vaxtim olmadi bir onu dedimki doyulmek istemirsense yolumnan cekil ))))
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (25.10.2016 / 22:55)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
hörmetli user siz Cavidanın "Mende sevilmey isdirem" kampaniyası çercivesinde onun üreyine pulsuz seyahet qazandız!,
Xahiş edirik derinnen nefes alın onun dünaysına seyahet etmek isterdiz??, Bu qaçılmaz fürsetdi,
Tenhalığı tesdiqleyen senedle bu profile yaxınlaşın,
Sevgi, Dostluğ, Bağlılığ, Şevqet, bu tur paketinde mövcuddur, kampaniyanın müddeti mehduddur,
Elaqe #MenimdeBexdimAçıldı. şükür
Black_Attack  Black_Attack [Off] (25.10.2016 / 22:58)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Xoshuma gelen qiza bidefe yaxinlashdim.nese geldim. Yaxinlashdim naushniknen idi cixardim naushniki didim salam))buda baxdi.ama cavab vermedi ..eseblewdim didim salam verende almirlar siz.terefde? Cavab vermedi)))dedim ikinci shans olmayacaq sen.shansuvi qacurdun. O uje aqzin acib nese deyende men naushniklermi taxmishdim))
AxI_DuNyA_FiRlAnIr  AxI_DuNyA_FiRlAnIr [Off] (25.10.2016 / 23:02)
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (25.10.2016 / 23:04)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
AxI_DuNyA_FiRlAnIr (262016/00:02)
)))
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (25.10.2016 / 23:07)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
letifedi ehvalatdi bilmirem oglan avtobusda qiza bilmir nece padxod etsin qizinsa iki eli dolu ayaq uste qiz esniyir elleri doludu deye agzini tuta bilmir oglanda furset budu deyib qiza deyir agzini yum meni udmuşdun))) qizda: men vegeteranecem qoyun eti yemirem))) amma ne bir deyib sindirib)))
AxI_DuNyA_FiRlAnIr  AxI_DuNyA_FiRlAnIr [Off] (25.10.2016 / 23:08)
~Aykam~ (262016/00:07)
letifedi ehvalatdi bilmirem oglan avtobusda qiza bilmir nece padxod etsin qizinsa iki eli dolu ayaq uste qiz esniyir elleri doludu deye agzini tuta bilmir oglanda furset budu deyib qiza deyir agzini y
))))
Black_Attack  Black_Attack [Off] (25.10.2016 / 23:10)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
~Aykam~ (262016/00:07)
letifedi ehvalatdi bilmirem oglan avtobusda qiza bilmir nece padxod etsin qizinsa iki eli dolu ayaq uste qiz esniyir elleri doludu deye agzini tuta bilmir oglanda furset budu deyib qiza deyir agzini y
Ne qeder guldum eeeeee)))
Наверх  Cemi mesajlar: 147

<< 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4209 / 1375