Saytın Ən varlısı ol : Malena - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
FuLLiTo [Off] (26.12.2016 / 12:14) |
belə onsuz da mən dinlərə inanmıram . sənin də fikirlərün elə qoy özündə qalsın , o sənə elə bəsdi . ) bir də yaxşı kı , sözü keçən adam zad olmamısan yoxsa ölkəni şimali koreyanın gününə qoyardun . ))
iranda olan fahişələrlə baglı isə onu deyim ki mən gömrükdə işləmişəm . İran postundan çarşafla keçib , biləsuvar postunda özün açıb buraxan qadınlar çox görmüşük . İrana tez tez gedib gələn adamlardan soruş desin sənə . Öz ölkələrində qorxurlar bir az , ona görə də gəlib bakıda özlərin buraxırlar . )
FuLLiTo [Off] (26.12.2016 / 12:26) |
_K_O_T_İ_K_ (26.12.2016/12:00)Bax Kotik bizim fikirlərimiz burda haçalanır .
O Iran hakkinda statistikani hardan Goturdun ele?.Olur A kiwi olur.Quzu kimide olur.insan zulme tabedir.sen bilsen ki,ogurluq elesen elivi kesecekler xuy edersen o ogurluqu.Elecede qadin zorlasan elec
Sən fikirləşirsən ki ogurluqun qarşısın almaq üçün ogurluq edənin əlin kəsmək lazımdı .
Fahişəliyin qarşısını almaq üçün fahişəlik edəni dar agacından asmaq lazımdır .
Mən isə fikirləşirəm ki , insan başa düşməlidir ki nə üçün ogurluq etməməlidir . Məsələn Norveçdə ogurluq edənin əlin kəsmirlər , amma ogurluq edən də yoxdur niyə ? Çünki o ölkədə maariflənmiş üst insan modeli formalaşıb .
Eləcə də bir qadın qorxursa ki fahişəlik etsə onu asacaqlar , onsuz da elə o fahişədir . Sadəcə olaraq bunu fiziki olaraq reallaşdıra bilməyib , amma mənəvi olaraq fahişədir . Ümid edirəm bu dəfə başa düşdün .
_K_O_T_İ_K_ [Off] (26.12.2016 / 12:27) |
FuLLiTo (26.12.2016/12:14)Baw ortuklerin biaz bowaltdiqlarina gore onlar Faiweliyin meskeni detirsense onda 6 aya 30 min nigah baglayib 20 min bowanma qeyde Alan millet nedi?
nə öz din ? . ) ərəbin mentalitetidir o vaxt qılınc gücünə soxuşdurublar . ) belə onsuz da mən dinlərə inanmıram . sənin də fikirlərün elə qoy özündə qalsın , o sənə elə bəsdi . ) bir də yaxşı kı , s
KoNCeNo [Off] (26.12.2016 / 12:28) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
FuLLiTo (26.12.2016/11:53)Əesl əxlaqlı , maariflənmiş qadın ən iyrənc əməlləri belə etməyə sərbəst , azad bir mühit oldugu halda ondan çəkinən qadındır==> ehsen bunu gozel dedin bew bew plus bew))
mən də sənə izah etmək istəyirəm ki hicab bu sadaladıgın şeylərin qarşısını almaqda acizdi , hicabın heç bir sehirli gücü falan yoxdur . İranda bütün qadınlar başına hicab da taxır , çarşaf da geyinir
_K_O_T_İ_K_ [Off] (26.12.2016 / 12:29) |
FuLLiTo (26.12.2016/12:14)O carwabi deyirsen acirlar onlar o carwabi Maksimum Acarlar onlarin ondan o terefe qellet ede bilmez yeni eri ola ola yatsin paylasin ya nese Onlarcun carwabi acmaq Maksimum ola biler yox eyer carwabi acsalar buna susulsa sora 1 stekan wampan icilse susulsa sonra siqaret cekse Susulsa olacaq uje Azerbaycan.
nə öz din ? . ) ərəbin mentalitetidir o vaxt qılınc gücünə soxuşdurublar . ) belə onsuz da mən dinlərə inanmıram . sənin də fikirlərün elə qoy özündə qalsın , o sənə elə bəsdi . ) bir də yaxşı kı , s
FuLLiTo [Off] (26.12.2016 / 12:40) |
Elave edilmiş fayıl: (149.6 kb.)
Yüklenib: 566 defe.
Zeqqumagaci [Off] (26.12.2016 / 14:24) Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi.. |
Yss [Off] (26.12.2016 / 18:21) |
Реssimist89 [Off] (26.12.2016 / 18:26) |
Yss [Off] (26.12.2016 / 18:29) |
<< 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 4313 / 767