💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 27 manat

@Manitou@ (30.01.2014/12:52)Qaqaş neivar yaxşı dedin...seninle tamamile razıyam.
menim munasibetim shexsen chox yaxshidir. Ama mene maraqli olan odurki cemiyyetimizde götü-bashi, dali-qabagi, senesi achiq olanlardan daha chox hicab geyinenler muzakire olunur. Niye? Bezileri deyirk
@Manitou@ (30.01.2014/12:52)qewng yazmisan. Yayada bir qadinla bu movzuda emelli bawli spor elemiwdim tanimadigim bir qiza gore...uzunculuq olar yazmiyim. Ureyimnen dedun. Kucede insanliqdan cixmiw vidde olanlari muzakire elmuller bawi baglilara Bu nediye baw bagliyirsuz diyende az qaliram o adami salim ayagimin altina. Men ne demirem vqcibdi, ne de demirem neye lazimdi. Her kesin oz iwidi. Men ona bir nov heyat terzi, geyim novu kimi baxmagi ve muzakire elememeyi meslehet gorurem ele deyennere.
menim munasibetim shexsen chox yaxshidir. Ama mene maraqli olan odurki cemiyyetimizde götü-bashi, dali-qabagi, senesi achiq olanlardan daha chox hicab geyinenler muzakire olunur. Niye? Bezileri deyirk

@Manitou@ (30.01.2014/19:54)çox gözel yazırsan qaqa. bütün fikirinle razıyam
Qiz varki tehsili, savadi var cemiyyetde öz yerini tapib bash veren ictimai siyasi hadiselerden tam xeberdardir. Oxuyub dinini sevir hech kimin tekidi ve ya tebligati olmadan hicab geyinib ve ona bele

-DonT_ToucH- (30.01.2014/20:24)chox sagol qaqa
çox gözel yazırsan qaqa. bütün fikirinle razıyam