💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 27 manat
_K_O_T_İ_K_ (26.12.2016/11:06)Normal hicab baglamagla tam qaraya burunub tek gozleri gorunmeyin fergin hele anlamiram
Mende

Leyla@Quliyeva (26.12.2016/11:08)O lap qedimiye gedib cixirda adet en ene oncun.
Normal hicab baglamagla tam qaraya burunub tek gozleri gorunmeyin fergin hele anlamiram
_K_O_T_İ_K_ (26.12.2016/10:56)bir az özüvə hörmət elə .
Onda sunnetde elemezdilerde seni iylene iylene gezerdin ele.Hicab vacibdi prosta bizim uje gotumuz catmir yaxinlarimiza sozumuzu kecirtmeye sohbet budu.

FuLLiTo (26.12.2016/11:19)Werhivin qisa cavabi o idi.
bir az özüvə hörmət elə .
_K_O_T_İ_K_ (26.12.2016/11:25)ugurlu cavab deyildi . hicabnan lüt gəzmək arasında olduqca çox çeşidli geyim növü var və bir insanın hicab taxmaması onun lüt , tursiklə gəzmək anlamına gəlmir . Mən bunu sənə izah etməyə çalışmışam . İkincisi də hicab insanın beynin örtmür başın örtür buna görə də hicab taxmaqın əxlaqla əlaqəsi yoxdur .
Werhivin qisa cavabi o idi.

FuLLiTo (26.12.2016/11:34)A kiwi men senin demek istediyin sozu bawa duwuremde.
ugurlu cavab deyildi . hicabnan lüt gəzmək arasında olduqca çox çeşidli geyim növü var və bir insanın hicab taxmaması onun lüt , tursiklə gəzmək anlamına gəlmir . Mən bunu sənə izah etməyə çalışmışam

_K_O_T_İ_K_ (26.12.2016/11:42)mən də sənə izah etmək istəyirəm ki hicab bu sadaladıgın şeylərin qarşısını almaqda acizdi , hicabın heç bir sehirli gücü falan yoxdur . İranda bütün qadınlar başına hicab da taxır , çarşaf da geyinir , nə bilim nigaba da örtülür . Amma iranda olan fahişə qədər bəlkə heç bir yerdə fahişə yoxdur . Qadını baglamaqla , örtməklə məsələ həll olunmur . Qadını cəhənnəm əzabı ilə qorxuzub əxlaqlı etmirlər . Qadın maariflənməlidir . Heç olmasa ömründə bir dəfə Drayzerin Kerri Bacı əsərini oxumalıdı . Əsl əxlaqlı , maariflənmiş qadın ən iyrənc əməlləri belə etməyə sərbəst , azad bir mühit oldugu halda ondan çəkinən qadındır . Yoxsa məcburən adam baglamaqla , başın örtməklə əxlaqlı etmirlər insanı .
A kiwi men senin demek istediyin sozu bawa duwuremde.Ucun bele qoyduda qizlar bu senin yazdiqin sozlerle..Sonra bawdadilar mini geymeye ewi nolacaqe mini geymeynen esas ortuy deyile Esas exlaqdi Sora

FuLLiTo (26.12.2016/11:53)O Iran hakkinda statistikani hardan Goturdun ele?.
mən də sənə izah etmək istəyirəm ki hicab bu sadaladıgın şeylərin qarşısını almaqda acizdi , hicabın heç bir sehirli gücü falan yoxdur . İranda bütün qadınlar başına hicab da taxır , çarşaf da geyinir