Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~_DemounT_~ (24.11.2016/03:30)Coxsunun keyfiyyeti yoxdu hamsin bir bir yoxladim o sensadin varaa yalandan reklami cixib 7 manatdi uje bir kopuyluyde deyil disimi ne gune qoymusdu bir iki adamdan meslehetden sonra kecdim blendamed 3D vaite dogurdan eladi tovsiye edirem fircanida oral-b al mukemmeldi eneneni pozmayim qiymetinde deyim firca 1.80 dis pastasi 4 manat hamsindan yaxsi bunlardi men cox raziyam:)
Dukanchi bilir da ozu shirin vermir, yaxshisinnan verir)

KoNCeNo (24.11.2016/03:36)sensadent baasqa seydi yaver)
Coxsunun keyfiyyeti yoxdu hamsin bir bir yoxladim o sensadin varaa yalandan reklami cixib 7 manatdi uje bir kopuyluyde deyil disimi ne gune qoymusdu bir iki adamdan meslehetden sonra kecdim blendamed
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_QiZzz BaZzz_ (01.12.2016/22:09)Hecde yalandan adi var vallah men beyenmedim
sensadent baasqa seydi yaver)
Xurma sevendi
<< 1 ... 2340 2341 [2342] 2343 2344 ... 3470 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (25)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1097 / 1358

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!