💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
_K_O_T_İ_K_ (27.05.2017/16:08)Seherden senin gelmeyine diqqet edirdimki izah edim mene gore gecikme oldugunu duwunduyuncun pis oldum
Tutmadi.Yayi sevir.

asimka (27.05.2017/16:10)Sende sehv salmisan Namaz vaxtin yazmisan.
Seherden senin gelmeyine diqqet edirdimki izah edim mene gore gecikme oldugunu duwunduyuncun pis oldum

_K_O_T_İ_K_ (27.05.2017/16:22)Nece yeni?namaz vaxti imsaqin bitdiyi vaxtdida .seher azaninda imsak olur oruc tutulmaga bawlanir axwam azanindada oruc acilir. Bawqa nece olurki?
Sende sehv salmisan Namaz vaxtin yazmisan.O sen yazdiqin vaxtda insanlar Namaz qilib dua edir uje.

asimka (27.05.2017/16:25)Yox Ferqi var Aralarinda.
Nece yeni?namaz vaxti imsaqin bitdiyi vaxtdida .seher azaninda imsak olur oruc tutulmaga bawlanir axwam azanindada oruc acilir. Bawqa nece olurki?

_K_O_T_İ_K_ (27.05.2017/16:30)Hezm sohbeti deyilki sene demirlerki imenna o saat tamam olana kimi ye partlayana kimi yr)))10 deqiqe tez bitir yemeyini lap 20 deqiqe .amma azan oxunan zaman imsaa bitir .namaz bawlayir deye vaxtini eyni gotururler bu her zaman bele olub)))
Yox Ferqi var Aralarindauzun sozu mende deqiq bilmirem ancaq men bele bawa duwurem ki,Yemeyin biaz hezme getdiyinden sonra Namaz qilmaq lazimdi.yoxsa Iney kimi ye sora eyilib dura bilme ele wey olma