Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |

❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Sebrsizlesib yene
asimka (27.05.2017/16:49)Islamin wertinde ele bir wey yoxdu.
Qurban sene bu tam bawqa bir movzuduye. Elbetdeki ne sen burda olmalisan nede men islamin wertlerinden daniwiriqsa eger. )))
Harda olursan ol emelivin hesabin vereceksen.
Bura bardi Diskotekadi nedi nevarki burda
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
_K_O_T_İ_K_ (27.05.2017/17:12)Biz bu temaya nece geldk?)men bele derin sohbetler elemirdim axi burda. Nece oldu girdim icine))))))estafurullah men o hedaizliyi edib demerem bura eledi bura beledi. Sadece olaraq sen hezm etmekden daniwdin mende bildiyimi gorduyumu dedim.sen duwundunki yemek yeyib namaza getmek olmaz mende dedimki sene mecburi deyil son deqiqeye kimi yeyesen
Islamin wertinde ele bir wey yoxdu.Harda olursan ol emelivin hesabin vereceksen.Bura bardi Diskotekadi nedi nevarki burda
her halda her birimiz bilirikde bunu. Men demireme bunu .faktlar bunu gosterir... O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
!=!DEVIL MAY CRY!=! (27.05.2017/17:03)Telde zaryatka az gedeside yerim var cixim men size xow sohbetler
Sherait imkan vermir Asiman:)Sebrsizlesib yene
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
asimka (27.05.2017/17:28)Men bawa duwureme seni prosta seni bawa sala bilmirem.
Biz bu temaya nece geldk?)men bele derin sohbetler elemirdim axi burda. Nece oldu girdim icine))))))estafurullah men o hedaizliyi edib demerem bura eledi bura beledi. Sadece olaraq sen hezm etmekden d
Men deyirem ki,hetta bele Nefsin bele saxlaya bilmeyen yeyen insanlar bele dayanir o vaxtda.
Yemeyi hezme gedir sen ele standart goturursen herweyi.
Qanun var Ki,Adam oldurme oldurursen uje tutulursan yoxsa deyilseydi prosta oldurme onda camaat yeyerdi bir birin.
Bunu bawa duwmek o qeder cetindi?
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Tutma xoşdamır
Yuxu tutur
acdi
<< 1 ... 2595 2596 [2597] 2598 2599 ... 3470 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (25)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1111 / 1023

O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin....