💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

asimka (29.05.2017/02:36)Niye silirsen? Sene qarşi hörmetsizlik etmişəm?
Elbetdeki ozum kim menim seslerime qariwa bilerki...
Qisq@nc (29.05.2017/02:37)Tanimiram.. sildim bir defe sen silindiyini gordun yene atdin bununcun silmeye davam etdim sadece. Twk yenede ses vermek inceliyi gosterdiyuncun. Xow sohbetler )
Niye silirsen? Sene qarşi hörmetsizlik etmişəm?

asimka (29.05.2017/02:38)onda bele çixir ki, ses verenler danişdiqlarindi? Senede tesekkurler sesleri silib merifetini göstərdiyin üçün. Sənədə xoş söhətlər.Kim mezelenir o hörmətli olur.Neise
Tanimiram.. sildim bir defe sen silindiyini gordun yene atdin bununcun silmeye davam etdim sadece. Twk yenede ses vermek inceliyi gosterdiyuncun. Xow sohbetler )
Qisq@nc (29.05.2017/02:45)Xeyir daniwdiglarim deyil tebiiki sadece karizmalarini xatirlamiram deye kankret bir duwunce deye bilmirem. Yenede twk
onda bele çixir ki, ses verenler danişdiqlarindi? Senede tesekkurler sesleri silib merifetini göstərdiyin üçün. Sənədə xoş söhətlər.Kim mezelenir o hörmətli olur.Neise

asimka (29.05.2017/02:47)Sen ne danişdiqini ve ne etdiyini heç özunde bilmirsen. Cunki normal düşünə bilmirsən.
Xeyir daniwdiglarim deyil tebiiki sadece karizmalarini xatirlamiram deye kankret bir duwunce deye bilmirem. Yenede twk
ele olsam sixici olmazdim))
)Qisq@nc (29.05.2017/03:11)Qadasi sen ne dedimki men bilmedim daniwigimi . Sesi silenin soruwdun dedim men. Birde ses vermeyeceksen sadece . Bele ne taniyiriq birbirimiziki duwunce qabiliyyetimizi tereziye qoyaq.
Sen ne danişdiqini ve ne etdiyini heç özunde bilmirsen. Cunki normal düşünə bilmirsən.