canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Payızın qara gözleri Makiyaj

Mövsümde hansı makiyaj debde olacaq?

Artıq payız mövsümü başlayıb. Yeni mövsümde hamını, xüsusile qadınları yenilikler, daha doğrusu mövsümün geyim, makiyaj, saç düzümü debi daha çox maraqlandırır.

Bu payız makiyajının elameti tunc rengli gözler, uzun kiprikler, dırnaqlar üçün boz lak ve hecmli saçlardır. Mövsümün debinde qara boya ile çekilmiş gözlere tez-tez rast gelinecek. Tünd göy, boz, qehveyi renglerden de istifade etmek olar. Bu mövsümde qara rengli tuşlar da öz aktuallığını saxlayır.

Payızda qaşlar enli ve tünd olmalıdır. Qaşları qara, qehveyi, ya da boz karandaşla renglemek olar. Dodaqlarda ise alovlu, diqqet celb eden dodaq boyaları debdedir. Yarım tonlu açıq renglere bu mövsümde "yox" deyin. Daha çox al qırmızı, qırmızı, çaxır rengde olan dodaq boyalarına üstünlük verin.

Amma tebiiliye üstünlük veren xanımlar da az deyil. Stilistler bele qadınlara tünd renglerin debde olmasına baxmayaraq, gözler üçün açıq tonlardan, yanaqlara tebii rengde enlik, dodaqlar üçün şeffaf rengli balzam ve az tuşdan istifade etmeyi meslehet görürler.

Eger yanaqlarınızı xüsusi vurğulamaq isteyirsinizse, onda sedefi parlaq tunc ve miss rengli enliklerden istifade edin. Bele makiyaj daha çox 80-ci illerin debi ile üst-üste düşür.


Şerhler:
ShixLinsKaYa__ [OFF] (12.10.2012 / 11:50)
menim gozlerim qehveyidi qara ve qehveyi(tund) renglerden istifade edirem. twk meslehete gore.
_____SU_____ [OFF] (06.03.2012 / 16:50)
qara gozler canlar alir hemiwe.bunu wairlerin weirleri de subut edir
_____SU_____ [OFF] (06.03.2012 / 16:50)
qara gozler canlar alir hemiwe.bunu wairlerin weirleri de subut edir
»Makiyaj sirrleri
»Qadın Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7522 / 842