canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Kişiler nece qadınları beyenirler?!

Zahiri görünüş vacib deyil?

Kişilerin xoşuna gelmek üçün qeyri-adi gözelliye sahib olmağa ehtiyac yoxdur. Heyatda tez-tez maraqlı hadiselerle rastlaşırıq. Heç de gözel olmayan qız kişiler arasında meşhurluq qazanır ve onların sevimlisine çevrilir. Zahiren gözel olanlar ise tenhalıqdan ve diqqetsizlikden eziyyet çekir.
Müasir kişiler arasında aparılan sorğu gösterir ki, onlar şen, semimi ve azad qadınları xoşlayırlar. Optimist, özünü serbest şekilde idare etmeyi bacaran qadınlar daha da celbedici sayılır. Kişiden himayedarlıq ve qayğını az teleb edenler de bu qrupa daxildir. Maraqlısı odur ki, sevimli saç rengi ve ya beden forması haqda heç bir meqam aydınlaşmayıb. Kişiler neyi xoşlamırlar: süniliyi ( xüsusen saç üçün lak, sıxıntı veren ve düzelmeye tez-tez ehtiyacı olan çetin paltarlar), herisliyi, ağlağanlığı, infantilizmi (uşaqlıq dövrüne xas xüsusiyyetler), xırdaçılığı.

Nece ideal olmalı...

Eger her hansı veziyyetde eks terefin sizden ne istediyi ve ya neye daha çox maraq olduğunu öyrenseniz, çalışın bunu özünüzde saxlayasınız. Qadın cazibesi individualdır, belke ele buna göredir ki, öz yarını tapmaq bir qeder çetindir. Senin kiçik qeribeliklerinden zövq alacaq ve fiziki çatışmazlıqlarını sevecek insanı tapmaq esas meqseddir.

Qadın şarmı...

Tebii cazibeden danışdığımız zaman heç bir standarta söykenmek mümkün deyil.
Şarm baxış ve jestlerde toplanılır, gülüş terzi ve ses tembri de bura daxildir. Çetin ki, qadın ve kişi onlar arasındakı cazibeni anlasınlar. Hetta bele bir fikir var: her birimiz insanlar arasında öz tipini axtarır bu tip ise öten heyatımızda sevdiyimiz insan obrazıdır. Belke de, buna esasen kiminse uzun buruna ve ya alçaq boya olan marağını izah etmek olar. En adi meqamlar güclü cazibe yarada biler: her hansı xal, baxış terzi ve s.

Sevgi qefil gelecek...

Heqiqeten de sevgi heç de gözeller üçün nezerde tutulmayıb. Her bir qadın kim üçünse en yaxşı olur. Buna göre de mükemmelliye can ataraq tebii cazibenizi itirmeyin.


[1] 2 >>

Şerhler:
Diana_19 [OFF] (03.03.2011 / 18:48)
Sehv yazmisan
HeYaT_QiSa [OFF] (09.01.2011 / 19:44)
razi deylem
»Qız Bişirme Akademiyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7524 / 298