canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
HiCab

Salamaleykum bütün Muhammed ümmetine.

Başa düşe bilmirem, bir oğlana, ve ya bir kişiye gözel görünmek nece Allahın rızasından daha vacib ola biler? Bir müselman xanım, nece hicabından gözel görünmek, maraq çekmek adına özüne bezek vere biler? Bes o makiyajı etdiyiniz vaxtda qelblerinizi beyaza boyadan kim olacaq? Hansı oğlan sizi beyendiyi anda size Cennetin qapılarını aça bilecek? Hansı kişi size Cenneti ved edecek? Etmeyin bacılar, etmeyin bunu. Bezeklerinizden, etrafdakı insanlardan simpatiya ve cazibedarlıq qazanmaq üçün istifade etmeyin. Vacib olan, sizi xarici görünüşünüzden öteri deyil, iç gözelliyinizden ötrü seven, heyanıza bükülen, utancınıza vurulan insan sizi sevib seçsin.

Dünyalıq üzerine qurulan bir sevgi, beyenmek bitmeye mehkumdur. O makiyj ederek özünüzü beyendirmeye çalışdığınız üzünüz kimi.

Allah üçün yaşayın, Allah yolunda xidmet edin."Allah üçün? Bes bu dünyanın gözellikleri"-deyen insan--"Men insanları ve cinleri mene ibadet etsinler deye yaratdım.-Allah-Teala buyurdu Quranda." Bu azdırmı meyer?

Allaha emanet olun.


Şerhler:
JEStok@Y@ [OFF] (23.04.2013 / 15:36)
Twk Allah hamimizdan razi olsun Amin ........hicabsiz gezmeyin cezasin bilseydiniz evde de bagliyardiz ......
Navigator [OFF] (21.04.2013 / 20:34)
Allah razi olsun meqaleye gore bezi qizlara aiddi sozum hicabda gezmekden utanirsiz bes Allahdan utanmirsiz axi hamimizi o yaradib
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6775 / 1146