canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Ehli Şiyye baci qardaşlar oxusun.

Mehdini de sığınacağından çıxardıb öldüreceyik" İslamazeri.az-ı­n "Tahahaber"-e istinaden verdiyi xebere göre, Seudiyye Erebistanlı vehabi alim Abdullah El-Turki "Twitter" hesabından ağıllara durğunluq verecek şerh yazıb. Beleki o, Hezreti Xanım Zeynebin (s.e) ve İmam Elinin (e) mübarek mezarlarının dağıdılmasını da arzu etdiyini yazıb. Özünün Müaviyye ibn Ebu Süfyanın nevelerinden olduğunu deyen vehabi alim, Suriya ve İraqın azadlığının Felestinin yehudilerden azadlığından önemli olduğunu bildirib. Abdullah El-Turki, "Bizler Eli ibn Ebu Talibin de qebrini dağıdacağıq, cesedini çıxardacağıq. Hemçinin Mehdinide sığınacağından çıxardıb öldüreceyik. Bu sadece tehdid olaraq qebul edilmesin. Bu bizim rafizilere vedimizdir. Başqa isteyimiz Zeyneb binti Elininde qebrinin açılaraq cesedinin çıxardılmasıdır­" Qeyd: Sen heyati boyu butun ordunu yigsanda bele Necefe daxil ola bilmezsen ay bedbext. Necef hemin Necef deyilki Seudun vaxtinda girmisdiniz. Nede Shie sakit oturmaz yerinde qani bahasina olsa, ailesinin butun uzvu bahasina bele olsa Hz. Elinin (e) qebrini qoruyacaqdir ! Allah sizi Mehdinin (e.f) eliyle sizi yere basdiracaqdir, nece ki Ad Semud qovmu bir anda mehv edildi !


Şerhler:
ALBATROSE [OFF] (05.06.2013 / 23:31)
Seyx Nesrullahin Hizbullahi Ebelfez ordusu var shienin.500vehabinin basi kesilib.bizim eqidese oldu var dondu yoxsu.bir cox swyi yazib demek olar sadece burasi yeri deyil.
Pajarnik21 [OFF] (09.05.2013 / 12:37)
sirr yatsa da yene de sirdir tulku caqqal ne qeder tullanib dusselerde ela caqqaldi ki caqqal sirleri oyatmayin meslehet deyil
SeNiNLe___SoN [OFF] (09.05.2013 / 11:11)
twk
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6784 / 1468