canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Gecikdim.2.

Kuceye cixmagi ile basina ne ise deydi. Yixilmamaq ucun ozunu gucle saxladi. Gulus sesleri yukseldi. Aynur aciqla basina deyen topu oyunculara teref atdi. Oyunculardan biri:
-Kenan. Mehleye yeni geleni ela salamladin.
Deyib daha da berkden gulmeye basladi. 
Aynur cevrilib Kenan deyilen oglana baxdi. Bu qara, boyu o qederde hundur olmayan sirin bir oglan idi. Eynine Ronaldonun koyneyini geyinmisdi. 14-15 yasdan yuxari yas vermek olmazdi. Aynur esebini saxlaya bilmeyib qisqirdi;
- hec olmasa geyindiyin formadan utan futbolun uz qarasi.
Sozunu deyib markete getdi.corek alib qayitdiqda futbol hele de davam edirdi. Amma Kenan orda deyildi. 
Aynur yemeyini yedikden sonra, axsama qeder evde seliqe sehman yaratdi. Karobkalarda olan paltarlarini, kitablarini, esyalarini yerlesdirdi. yeni qonsunu gormek ucun qapini acib iceri boylanan heyetin 1 yasdan tutmus 90 yasa qeder sakinlerini nezerde tutmasaq gun maraqsiz kecdi. 
Ders ilinin baslangici olduqu ucun hazirlamali, oxumali bir dersi yox idi. Yene darixdirci axsam basladi. Pencereden cole baxmaqa basladi. Yasadiqi kucede 1 mertebeli, yan yana kibrit copu kimi duzulmus umumi heyetlerden ibaret idi. Bele umumi heyetdlerden 1 kuce qapisindan en az 6-7 aile cixirdi. Qaldiqi evle uzbeuz kucede 2 ev o terefde heyet qapisinin agzina zeif kuce lampasinin altinda xeyli usaq toplasib kart oynayirdilar. Hava qaraldiqina gore kuce futboluna ara vermisdiler. Aynur Kenani aralarinda gorub deyine deyine otaga qayitdi. Artiq Kenandan tanimadan zehlesi gedirdi. Eline verseydiler belkede bogardi. 1 stekan su icib radionun sesini azaldib lirik musiqilere qula asa-asa yuxuya getdi. 
Isin tersliyinden yuxudada Kenani gordu. Gecenin bir yarisi mehz Kenana gore yuxudan oyanmasi Kenana qarsi nifretini bire bes artirmisdi Aynurun.
Seher saat 8-de evden cixdi, 9-un yarisi dersleri baslayacaqdi. Kuce cox sakitlik idi. 1-2 derse, ise gedenlerden basqa goze kimse deymirdi. 
Universitetde de heyat her zaman olduqu kimi kecdi, yeni dersler,


[1] 2 3 >>

Şerhler:
Yaz_gulu [OFF] (08.05.2013 / 06:03)
Elya men telle yaziram axi
_ELYA_ [OFF] (08.05.2013 / 00:34)
Eee ne az yazirsan Yaz_gulu....
Maragla oxuyuram ellerine sagliq.
sarsinti [OFF] (08.05.2013 / 00:03)
eladi ardin tez yaz
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6480 / 1483