canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sukunetimin Goz Yawlari

bolum 1


Sukunetimin goz yaslari... Nergiz Elekberova


sessizlik... Yene o tukurperdici sukunet... Heyatda her ne olsa da ne yawasaq da gerek hec vaxt yawadiglarmizi yaddan cixarmayaq. Bu heyat ele bil oyun meydancasidir ki bir sehv de bele oyundan atilirsan.
Qaranliq bir gecede Ay oz iwigi ile semada berq vururdu. Leyla pencereden boylanib sevgilisinin geliwini gozleyirdi... O artiq 3 il idiki bu pencere qarwisinda gozleyirdi sevdiyini. Gelmeyeceyini bile bile gozleyirdi. Heyatda her weyin bir neticesimi olmalidi? Olmazsa eger insan hec bir wey etmeden dayanmalidirmi? Yox netice olmayacag deye bir wey yoxdu sadece sebr lazimdi!
Leyla Agdam weherinin Gulluce kendinde yawayan qara sacli qara gozlu orta boy gozel bir qiz idi. Onun sevdiyi vardi Orxan. O da hemin kendde yawayirdi. Leyla orta mekteb wagirdi idi hele 9cu sinifde oxuyurdu. Yawi az olmasina baxmayaraq guclu derrakesi mentiqi vardi her kesden secilirdi bu qiz. Orxan Leylanin refiqesi Pervinin emisi oglu idi. Leylagilden yawca boyuk idi. Leyla Pervingilde olanda gormuwdu Orxani ve bir birlerini beyenmiwdiler. Pervin ve Orxan baci qardaw kimiydiler. Orxan ilk defe Leyladan xowu geldiyini Pervine demiwdi. O da tez qcib Leylaya bu wad xeberi catdirmiwdi. Onlar sevgilerini her kesden gizlin yawayirdilar. Orxan Bakiya iwlemey gedecekdi orda coxlu pul qazanib heyatini qurmaliydi. Gelib Leylani da ozuyle aparacagdi. Geldi ama Leylasini tek yolladi qurdugu sevgi menziline ozu gede bilmedi. Qeddar heyat oz qelpesini onlarin sevgisine sancmiwdi.
1990ci il...
Leyla ve Pervin 10cu sinfe kecmiwdiler. Yeni ders ilinin ilk gunu idi. Orxan mektebe Leyla ile sagollawmaga gelmiwdi.
Pervin: Leyla, Orxan seni mektebin yanindaki bagda gozluyur celd qac.
Leyla: muellime gelse deyersenki tez gelirem.
Pervin: oldu qac agac oldu qardawim.
Leyla celd addimlarla sevdiyinin yanina qacdi Orxana catan kimi onun boynuna dolanib sanki illerdir hesret qalmiw kimi ozune sixdi sevdiyini hec ayrilmaq istemirdi


[1] 2 3 ... 13 >>

Şerhler:
loveely [OFF] (09.05.2013 / 16:28)
tamam kovreldim.
Casillas [OFF] (09.05.2013 / 16:10)
Aaa bu ne idi yazdim deymez:)
Casillas [OFF] (09.05.2013 / 16:10)
Neymez
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6478 / 743