canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Bezen ele hicablılar görürük ki,..

Bezen ele hicablı qızlar görürük ki, bedeninin her yeri bağlıdır, amma dar şalvar geyinib. Bele geyinmek olarmı?



Hicab yalnız bütün beden üzvlerini örtmek ve derini parça ile gizletmek deyil. Hicabın bezi vacib xüsusiyyetleri var ki, bunlara mütleq riayet olunmalıdır. Hicabın birinci ve vacib şerti sifet ve bilekden aşağı eller istisna olmaqla, bütün bedeni örtmesidir. Ikinci şert hicabın şeffaf olmaması ve derinin rengini göstermemesidir. Üçüncü şert budur ki, hicab gerek bedene sıx yapışmasın, yeni qadının beden cizgilerini qabarıq göstermesin. Dördüncü şert budur ki, hicab barmaqla gösterilecek ve namehrem kişilerin diqqetini celb edecek qeder elvan ve bezekli olmamalıdır.

Elece de, hicablı qadın sair zinetlerini de namehrem kişilerden gizletmelidir (Kosmetika da zinet sayılır). Çox teessüf ki, hal-hazırda bezi hicablılar arasında ele deblere rast gelirik ki, bunlar şeriete qetiyyen uyğun deyil. Başını bağlayıb, amma dar paltar geyinen, al-elvan renglere üstünlük veren, kosmetikadan hedsiz derecede bol istifade eden qadınlar eslinde hicablı sayılmazlar.


Şerhler:
[Ulker] [OFF] (09.05.2013 / 13:27)
he bunu duz dedin,indi deb xetrine hicaba kecen coxdu,cunki biri birinen gözel geyimler satilir hicabli xanimlar ucun,ama onlarin arasinda duzgun saf niyyetlede hicab baglayanlar var. Sagol gözel movzudu.
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6784 / 1465