canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Gecikdim.6.

Aglayib ureyini bosaltdiqdan sonra ise sessiz xeyallarina qapilirdi. Ozude ozunden bas aca bilmirdi. Axi ele boyuk bir derdi yox idi. Ne idi onu bu qeder sixan, uzen. Helede cavabini tapa bilmirdi.
Belke teklik idi onu yoran, ya etrafinda gorduyu insanlarin saxta tebessumleri, sheher heyatinin cetinlikleri. Belkede, ozunu beyenmemesi. Aynur hec vaxt ozunu beyenmirdi.ozunu hamidan pis hesab edir, kimseye gerek olmadiqi dusunurdu. Nece ola bilerki 19 yasinda olan bir qiz bu vaxta qeder kimdense ciddi, eslden seni sevirem kelimesini esitmesin. Duzdur, o hec vaxt aglina bele getirmemisdi ki, kimlese sevgili olsun, el-ele tutub gezsin, dolassin. Amma qelbi sevilmeye ehtiyac duyurdu. 
Duzdur, mekteb illerinde, hetta telebe olduqu 2 il erzinde ona yaxinlasan, tanis olmaq isteyen az deyildi. Amma Aynur hec birini yaxina qoymamis, kimseye inanmamisdi. Sevgi dedikde kimseye zerer vermeyen, saf mesum hissler fikirlesirdi. Onuda sessiz semirsiz sevsinler ve bu sevgini ona subut elesinler. O zaman belke kiminse sevgisine inanardi. 
Hemisede sevgi deyende Emin gozunun onune gelirdi. 2 ay olurdu Emini gormediyi. Belkede yeqin indi sevgilisi ile birlikdedi. O cur oglanin olmazki sevgilisi olsun. Yeqin Emin indi xosbextdir. Onu kiminse sevmesinden xeberi bele yoxdur. Axx bir cesaretim olsaydi …………………………..
Axsama qeder parkda oturdu, fikirlesdi. Dusundu. Hec bir neticeye hasil olmadi. Kor pesman eve qayitmaqa basladi. Kucelerine cata-catda Kenanla uzlesdi. Her zaman olduqu kimi Kenan yene harasa qacirdi. Az qala toqqusacaqdilar. Kenan basini asagi salib qaca qaca getdi. 
Aynur:- bu boyda oglan oldu bu hele keci kimi tullanmaqdan el cekmedi de, bunun taylari universitete hazirlasir, bu butun gun kucelerdedi.
Seher tezden telefon zengine yuxudan oyandi. Bu gun birinci ders olmadiqina gore ikinci derse gedecekdi. Goresen kimdi bu vaxt zeng vuran. Ilahe idi.
Ilahe:- Aynush, 1-ci gunden derse qayidiram. Atam pulun bir hissesini tapib. Universitetle danismisiq. Qalaninida ders ili


[1] 2 3 >>

Şerhler:
Yaz_gulu [OFF] (11.05.2013 / 13:52)
ikisinin de finalini yazacam bu gun cunki yeni hekaye yazacam.
_ELYA_ [OFF] (11.05.2013 / 12:37)
Ardini gozleyirem cox maraglidi..

Ellerine sagliq yaz gulu...
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6478 / 551