canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Gecikdim.11

Bir gun tecrube kecdiyi fakulteden cixanda Emini gorur. Duzdur kecen vaxt erzinden Emini cox dusunmusdu, hetta onu gorub gormeyeceyini bilmirdi. Amma gorerken hansi hissleri kecire bileceyini dusunmemisdi. Emini gorerken Aynur ozude teeccublendi. Cunki evvelki kimi ureyi cirpinmadi, heyecanlanmadi. Salamlasdilar. Emin universitete hansisa bir senedini goturmeye gelmisdi. Xaricde tehsil alirdi. Hetta nisanlanmisdida. Aynur onu tebrik etdi. O da Aynurun isleri ile maraqlandi, iki dost kimi sagollasib ayrildilar.
Aynur hec vaxt dusunmezdiki Eminle gorusu bele ola biler. Emine qarsi hisslerini guclu hesab edirdi. Ona qarsi hissleri oteri bir hiss imis??. Aynur bunu qebul ede bilmirdi. Eyer oteri bir hiss olmusdusa niye o Emin ucun goz yasi tokmus, gunlerini onu dusunmekle kecirmisdi.
Ne olduda birden bire Emine qarsi isteyi azaldi? Belke Emini coxdan gormemesi ona qarsi hisslerinin olmesine sebeb olmusdu? Belkede Eminin sevgilisi olduqunu esitdiyi gunden ona qarsi sevgisi azalmisdi. Aynur cavab tapa bilmirdi. Esas onu bilirdiki onun ucun artiq Emin sevgisi yoxdur.
Ilahe artiq nisanlanmisdi. Aynur rayonda olarken Ilahegilin ailesi oz aralarinda Ilahenin nisanini elemisdiler. Ilahe nece demisdise elede etmisdi. Bakida yasayan Ilkin adindan oglanla tanis olmus ve Ilkin ona evlenme teklif etmisdi. Aynur Ilahegile getmeyi dusundu. Onu tebrik etmek lazim idi.
Ilahe Universitetden xaric edilsede Aynur onunla elaqelerini kesmemisdi. Cunki onu heqiqeten cox isteyirdi. Ilahe dayanacaqda onu qarsiladi ve bibisigile getirdi. Nisandan sohbet dusdu. Ilahe agiz dolusu,dayanmadan bir nefese bas verenleri danisdi. Sonra ise nisan sekillerini gosterdi. Artiq toyun tarixide belli olmusdu.
Aynur urekden sevinirdi Ilahe ucun. Bir muddet onlarda oturduqdan sonra cixdi. Artiq hava qaralirdi. Eve getmeli idi.
Yol boyu Ilaheni ve ozunu dusunurdu. Sadece oz ozune bu suali verirdi goresen Ilahe duzgun hereket edirdi ya men?
Ilahe hecneden qorxmadan riske gederek xosuna gelen her kese bunu


[1] 2 3 >>

Şerhler:
Nemli@@Gozler [OFF] (13.05.2013 / 09:58)
tabikki Kenan di ardini yaz xahis edirem
_ELYA_ [OFF] (13.05.2013 / 02:45)
Bu Kenan olacagda 99%.
Cooox sag ol Yaz gulu
SOPHIE [OFF] (13.05.2013 / 01:51)
yeqin Kenan yazib...ardini cox yaz Yaz gulu
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6476 / 877