canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Dunyanin en genc anasi

Erken hamilelik haqqında tarix bir çox hadiselerin şahididir. Ancaq bunlardan yalnız bir genc ana sağlam uşaq dünyaya getirmeye müveffeq oldu. Dünyanın en erken hamileliyi 1939-cu ilde Peruda yerleşen Paurange şeherinde qeyd edilmişdi. Lina Medine adlı 5 yaş 7 ay ve 21 günlük bir qız 3 kq çekde oğlan uşağı dünyaya getirdi. Herçend ki hekimler onu keyseriyye emeliyyatı etdiler, çünki qızın tam inkişaf etmemiş çanaq ölçüleri tebii doğuşa hazır deyildi. Belelikle ne uşaq ne de ana bu doğuşdan heç bir zerer çekmemişdiler
İlk defe Medinenin valideynleri öz qızlarının qarının qeribe şişmesini qeyd etdiler,hansı ki hemin vaxt o artıq hamileliyin yeddinci ayında idi. İlk defe hekimler bu qıza şiş diaqnozu qoysalar da ama sonra tezlikle onun hamile olduğunu aşkarladılar, özü de 7 aylıq.
İlk defe yerli hekimlerden Losada adında hekim qızın hamileliyini aşkarladı, ancaq doğuş paytaxt Peruda aparıldı – bütün proses hemin hekimin nezareti altında aparıldı ve yeni doğulmuş körpenin de adını hemin hekimin şerefine adlandırdılar. Uşağın anası onun bacısı kimi, nene ve babası ise onun valideyinleri kimi görünürdüler. Uşağın 10 yaşı olanda ona heqiqeti bildirdiler. Ama uşaq yalnız 30 yaşa qeder yaşaya bildi, çünki o 1979-cu ilde sümük iliyi xesteliyinden dünyasını deyişdi.
Hamileliyin sebebi ve uşağın doğma atasının kimliyi ise hele de aşkar edile bilmedi. Genc ana onu kimin mayalandırdığını deye bilmedi. Baxmayaraq ki Rayters neşrinin jurnalistleri ondan yeniden 2002- ci ilde müsahibe götürdüler, ama bu qeder illerin keçmesine baxmayaraq o hele de bu sirri özünde saxlamağa davam edir.


Şerhler:
lips [OFF] (07.06.2013 / 23:10)
allah uzaq elesin
heLioS* [OFF] (30.05.2013 / 12:34)
1979-1939=40yaw) buna inanmiram. 7yawli uwagin hamile olmasi hec tibbi cehetden mentiqe uygun gelmir
_ELYA_ [OFF] (18.05.2013 / 02:47)
Hec yaxwi emel deyil.
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6824 / 728