canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
YAZ YAGISIM

1-ci bolum
Bakı 9 mertebeli binanın 5ci mertebesi 2 otaqli ev. Telebe evi olsa da çox şirin bir görünüşü vardi. Yataq otağınin her 2 küncünde 2 eded 2mertebeli çarpayi, pencere ile üzbeüz qoyulmuş 1 ders çalişma masası, yaninda 1 eded stul vardi. Masanin uzerinde guldanda qoyulmuş benovşelerin, bihuşedici etri çehrayi perdelerin uçuşmasi ile etrafa yayilirdi.
He bu evde biz 3 genc telebe qizlar Leyla, Kebire ve men Gunel yaşayiriq. Eslinde ev Leylagilindi, biz bu evi kiraye goturdukden sonra Leyla ile taniş olduq ve sonradan bir yerde yaşamaga da qerar da vermişdik. Elbette ki bunda kiraye pulunun azalmasinin da boyuk rol oynayib. Çetinlikle olsa da Leylanin valideynlerini razi sala bilmişdik.
Leyla ve Kebire BDU-nun 3cu kurs telebesi men ise 2ci kurs telebesiyem. Kebire ve men filalogiya, Leyla ise fizika fakultesi uzre oxuyur.
Her ucumuzde şen, mehriban, xeyallarla yaşayan ve kovrek qizlariq. Içimizde en balacasi, en şirini, en gozeli ozumem.
Aha geldiler başimi qaldirmadan arxamda duz tepemde Leyla ve Kebirenin ellerinde alov sacan demir halqalari olan zebaniler kimi durmagindan elava etmek isteyirem ki,
- Yaxşi yaxşi da siz de gozel ve şirinsiniz boynuma aliram.
Axi mene ne gelmişdi ki, bunlarin yaninda oz heyat hekamizi yazacagimi deyim ki, bunlar da fikir azadligimi elimden alsinlar. Her neyse demek olar ki 1-2 xasiyyetimizi çixmaqla butun xasiyyetlerimiz bir birine uygun gelir atalarin meseli bizden uzaq tayimizi tapmişiq.
Saat 06:00
Hava hele yenice aydinlanmaga başlamişdiki saatin zengi çalmaga başladi ve tebii ki biz de ne Kebire, ne de men zengi eşitmedik, cunki her ikimizin yuxusu agirdi. Leyla saatin susmadigini gorub başinin altindaki balinci eseble masadaki saatin uzarine zerble atdi tebii ki, bunun uzerine masada ne varsa hamisi tarappilti ile yere duşdu. Men de bu sese dik atildim... :
- Ay mama...Aman Allahim muharibe qaçin caninizi qurtarin- deyib qişqiraraq çarpayinin pillekenlerini qoyub horumcek adam kimi çarpayidan


[1] 2 3 ... 80 >>

Şerhler:
lara25 [OFF] (25.10.2017 / 00:20)
cox gozel idi
) deniz ( [OFF] (23.05.2013 / 21:55)
Gozel hekaye idi..maraqli,eyni zamanda mezeli idi..twkler
Tixtix [OFF] (23.05.2013 / 14:10)
Eline sagliq Sophie coxluca guldum sayende
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6463 / 1400