canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Nifret

Xeyanet ? bu söz ne qeder qorxulu ve arzu olunmaz olsada Yer küresinin 79 % onunla üzleşir.
Qadınlara ele gelirki dünya qurulandan kişiler xeyanetkar doğulublar ve olan kenarda eşq yaşamasalar döze bilmezler.
Kişiler üçünse eksine....
Ne qeder çox qadınla tanış olsalar bir o qeder şereflidir. Xeyanetkar- bu kişilere yaraşmayan sözdur. Onların fikrince xeyanetkar qadınlardır.

Her bir nigah müeyyen müddetden sonra darıxdırıcı olur.
Qadın erinde her gün bu sözleri eşidir :
?Yemek hazırdır?? , ?Yatım tezden işe getmeliyem? , ?Ne deyim özün bilirsenki seni çox isteyirem?Kişi ise arvadından daha çox bu cümleleri eşidir :
?Sen yat men paltarları yumalıyam? , ?Köyneklerin hazırdı? , ?Uşaqların elinden bezmişem? , ?Bu yorğun vaxtımda sen ne isteyirsen axı ??.Bu sözler ne qeder çox işlenirse siz bir o qeder xeyanete yaxınlaşırsız.


Azerbaycanda qadınların eve aileye bağlılıqı ve elden qorxusu o qeder böyükdür ki onlar özlerini tamam soyuq hissiz ailede bele dinib-danişmadan ömür keçirmeye mecbur edirler.
Amma kişiler zaman keçdikce arvad qarşısında hissler borc hissine çevrilir: Eve bazarlıq, uşaqlara xerclik, heyat yoldaşına ayda 2 defe mehribanlıq...
Bes eşq, mehebbet, ehtiras, odlu fantaziyalar? Bunları kenarda daha serbest gözel xanımla heyata keçirmek?
Belke xeyanetdir? Yox eslinde bu, erini bele addım atmağa sövq eden qadının sehvidir. Öz vaxtının heyatının öz isteklerini ve nehayet öz bedeninin qiymetini bilmeyen qadına taleyin töhvesi ne ola bilerki ?


Statistikaya göre qadın erine toydan 5-7 il sonra xeyanet etmeye risk edir. Kişi ise evlenenden cemi 1 hefte sonra bu addımı atmağa hazırdır.

Xeyanetkar qadınlardan kişilerin 70 % boşanır. Xeyanetkar kişileri ise cemi 30 % qadın terk edir.


Qadın xeyanetinin 5 esas Sirri :

1. İmicinde inanılmaz derecede deyişiklik edir. Az qala heç vaxt şalvardan çıxmayan qadın birden-bire mini etek paltarlar geyinir.
2. Erinin ve ya sevgilisinin telefon zenglerine cavab vermir cavab verende de könülsüz


[1] 2 >>

Şerhler:
Evidence__ [OFF] (22.05.2013 / 11:08)
Bu behanenide her kiwi yemirde. Hec kim coreyi qulagna yemirki. Axir bunun eride qeyrete gelib deyecekki senin bu padruqan ne qeder hediyye verer? Bideki tel meselesi ile razi deilem. Wexsen indiki oglanlar bele behaneleri yeyecek qeder sadelovh doule.
»Sevgi Mesajları
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6967 / 822