canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
UNUTMA..!

HEYAT SEÇİMLERDEN İBARETDİR / SEÇİMLERSE SENE AİDİR!!
Bu heyat da hansı terefe gedeceyin, kimlerle beraber olacağın , neleri arxanda buraxacağın , neleri yanına alacağın ... bunların hammısı senin seçimlerindir... İndi bir dayan! Diqqetle etrafına bax! Ne görürsen? Yanında kimler var ? Hardasan? Kimler seninle ağlayır, kimler seninle gülür? Kimleri axtarırsan? Kimlerin hesretini çekirsen? İtirdiklerin ve qazandıqlarına bax!! Bütün bunlar senin seçimlerindir!!!
Bir sual ver özüne sen xöşbextsen ya bedbext?! Unutma kimse senin adına qerarlar vermedi .. Ola biler seni belke de bezi qerarlarda mecbur ederler , ya da mecburiyyet qarşısında qalıb veresen. Amma sonunca bu olacaqlarda bele yene senin seçimlerinin neticesinde yaranıbdır hammısı..
Unutma her bir hadise senin seçimlerinden yaranıb.. Böyük adamlaraın, heyatı ictimaileşenin böyük ve mesuliyyetli seçimleride olur! Sene aidir hammıs ..Meselen: Teleserek ya da çox gec qaldığın seçimlerin neticelerinden yaranan problemler.. Yaxud da bezen düzgün qerar verdiyin seçimlerin, yaxud da qeraından sonra çox peşiman olduğun qerarların seçimleri.. Çox zaman sene bu heyatda yaşamaq hevesi veren seçimlerin olur , bezen de seni bu heyatdan küsdüren seçimlerin. Bax bütün bunlar hammısı senin seçimlerindir....
Eziz dostum! Sen meni dinle ! Sen bütün bu seçimlerine göre kimseni günahlandırma, özünü bele! Çünkü edilen seçimlerin üçün artıq çox gecdir.. Buna görede sen ne qeder çetin olsada , ne qeder qebullenmesi ağır olsada yenede gülümse seçimlere ve de: ,, Canım sağ olsun!" Güclü olmalısan, bu defe diqqetle ve düşünerek etmelisen Seçimlerini!! Bu defe daha peşiman yox heyat eşqi almalısan seçimlerinden!
Qeti unutma:
BUNDAN SONRAKI HEYATIN SENİN SEÇİMLERDEN YARANAN NETİCELERDEN SONRA EDECEYİN HEREKETLERDEN ASILIDIR .
.AXI SEN Kİ, BİLİRESEN HEYAT SEÇİMLERDEN İBARETDİR, SEÇİMLER İSE SENE AİDİR!!


Şerhler:
Taleh imranli [OFF] (26.05.2013 / 11:57)
teshekkurler dostlar..sherhleriniz ucun minnetdaram..
@Z* [OFF] (26.05.2013 / 11:35)
Taleh Imranli tskler sene ellerine saqliq .yene gozleyirik gozel sozlerini
Nurlu_Ay [OFF] (25.05.2013 / 23:42)
Twk.
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6448 / 1202