canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgi mektebi.5

SEVGI MEKTEBI
BOLUM 5
Sevinc anasinin dediklerini bawa duwurdu amma onun bunu niye dediyini anlamirdi .Goresen ana qizini neye gore xeberdarliq edirdi? Niye Qehremandan uzaq durmagini isteyirdi? Sevinc bu suallara cavab tapa bilmese de anasini rahatlamaq ucun:
S- Ana men bunlarin hamisini bawa duwurem narahat olma. Hem Qehreman kimdi? Onu gorende men eseblewirem. O qeder ozunden razidi ki. 
Sevinc bu sozlerle anasini rahatlamaga caliwdi. Mehriban xanim istemirdi artiq Sevinc o eve gelsin. Qorxurdu amma neden qorxdugunu Sevinc anlamirdi. Sevincin Qehremandan xowu gelmirdi. Onun ozunden razi olmagi ve kobud daniwmagi Sevinci eseblewdirirdi amma bu gun onun butun ustunu su elemesi xowuna gelmiwdi. Eceb olur ona deye icinden gulurdu. Bunlarin hamisini fikirlewerek Sevinc wirin yuxuya gedir. Seher ayilan kimi yene universitete qacir ve dersden sonra anasina komeye gedecekdi yene.Dersden cixan kimi telesik dayanacaga gedmek isteyir. Namiq Sevincin telesdiyini gorub:
N- Sevinc hara gedirsense gel men seni aparib. Birde avtobus gozleme.
S- Yox saqol Namiq amma avtobusla gedecem sene eziyyet vermeyim.
N- Hec bir eziyyeti yoxdu gel otur.
Amma Sevinc yene razilawmir. Dunen anasinin dedikleri yadina duwur ve Namiq varli biz kasib deye icden 1 ah cekir. Sevinc bele eledikce Namiqin ondan daha cox xowu gelir. Cunki bawqa qiza teklif eleseydi coxdan raziliq vererdiler. Sevincin oz yerini ve heddini bilmesi onun daha cox xowuna gelirdi.Sevinc telesik villaya gelir ve heyetde Ziba xanimla qarwilawir.Ziba xanim onu goren kimi mehribancasina:
Z- Qizim sen Mehribanin qizisan?
S- Beli Ziba xanim menem.
Z- Mehriban bele gozel qizinin oldugunu dememiwdi. Yaxwi qizim get anana komek ele.
Ziba xanimin bele mehriban daniwmagi Sevincin xowuna gelmiwdi. Amma evin esil boyuyunu Teymur beyi Sevinc hec gormemiwdi. Anasi Sevinci goren kimi qizini metbexe aparir ve metbexdeki iwleri ona tapwirir. Ozu ise Rustemin iwlerini gorur. Qizi Qehremanla qarwilawmasin deye Sevincin cole


[1] 2 >>

Şerhler:
Urek~bow [OFF] (26.05.2013 / 13:33)
Pencereleri silirem mensiz daniwmayun ha asaram suzu-
_ELYA_ [OFF] (26.05.2013 / 12:16)
Gunel senin gunundeyem, mende indi durmuwam, menimde ANAm nece qarwilayacaq bilmirem
Urek~bow [OFF] (26.05.2013 / 12:09)
Salam uwaqlar men hele yatağimdayam duran kimi bura geldim hekayeleride oxudum indi çixim otaqdan gorum anam ma neter qarwilayacaq-
Gulicka twk
sağ olun acindan qarnimda muğamat sesleri gelir-
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6448 / 1159