canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgi mektebi.7

SEVGI MEKTEBI
BOLUM 7
Qorxdugu bawina gelmiwdi Sevincin. Qehremandan uzaq durduqca inadina Qehreman onun gozune girirdi.Uzunu Qehremana teref cevirerek:
S- Yox menim qorxdugum kimse yoxdu.Sessizce gelib getmeyimin sebebi de istemediyim adamlari gormey istemediyim ucundu.
Q- Sen bele ozunden razi wekilde daniwan da men eseblewirem . Neye guvenirsen bele daniwirsan?
S- Men ozume, aglima ve dilime guvenirem. Mence sen ancaq dilive guven besdi. Cunki arada ele sozler deyirdi hec kimin aglina bele gelmez ele sozler.
S- Deyeceklerin qutardisa men iwlerimi gorum. Tez getmeliyem bu gun eve.
Sevincin ad gununu berbad etmeyi bacarmiwdi Qehreman amma sonra:
Q- Bu gun seni cox incitmirem bilirem ad gunundu. Tebrik edirem ve eger bu balaca hediyyeni qebul elesen cox sevinerem.Bu gundelikdi. Kimese deye bilmediyin sozleri bura yaza bilersen. Inwallah heyatinda yawadigin ancaq Sevincli anlari yazarsan bura.Qooy seninde heyatin bu gundeliyin sehifeleri kimi rengli olsun.
Sevinc Qehremanin bu hereketine cox teeccublenir. Gozlemirdi ondan bele hereket. Qehremanin elindeki hediyyeni alaraq Tewekkur edir ve metbexe gedir. Metbexe daxil olan kimi Qehremanin hediyyesini sumkasina qoyur hec kim gormesin deye. Butun iwlerini gordukden sonra eve gedir ve axwama hazirliq gorur. Gozel yemekler hazirladiqdan sonra hediyyesini acir ve gundeliyin ustunde HEYAT GUNDELIYI yazdigini gorur. Eslinde gozlemirdi Qehremandan bele hereketi amma yene de xowuna gelmiwdi Sevincin. Oz otagindaki masasina qoydu gundeliyini. Wam yedikden sonra hami oz otagina cekildi . Sevincde oz otagina geldi ve gundeliyini acdi. Cox fikirlewdi ilk olaraq neler yazsin deye.Bu gun ki tarixi yazdi ve:
S- Bu gun menim 18 yawim tamam oldu. Ilk defe di heyatimda mene aid, heyatima aid yazdigim 1 gundeliyim olacaq.Umud edirem ki ancaq gozel gunlerimin xatiresini yazaram bura.Gundeliyin rengli sehifeleri Sevincin cox xowuna gelirdi. Kaw insaninda heyati hemiwe bele rengli ve menali olardi deye fikirlewirdi. Amma efsuslar


[1] 2 >>

Şerhler:
_ELYA_ [OFF] (26.05.2013 / 13:35)
Ela hekayedi. Gulum ellerine sagliq
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6448 / 1213