canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgi mektebi.9

Sevinc qacarken wirketden cixanda Namiq arxasinca gelir ve ne oldugunu soruwur:
N- Ne oldu sevinc? Niye otaqdan ele qacaraq cixdin?
Sevinc ise hecne demeden aglayirdi. Duzdu onun bu iwe ehtiyaci var idi amma bu yola iwlemek istemirdi. Namiq neler oldugunu soruwanda hecne demeden:
S- Yox Namiq bu iw cetindi menlik deyir- dedi ve getdi.
Aglayirdi Sevinc. Bu iwe cox umud baglamiwdi. Kehfsiz idi ve anasinin yanina villaya komeye gelir.Anasi onun kehfsiz oldugunu gorum sual verir:
M- Qizim neyin var? Niye kehfsizsen?
Sevinc olanlari demek istemese de anasi her weyi bilmek istediyini deyir.Sevinc iwe qebul olunmadigini deyir .Anasi qizinin kehfini pozmamaq ucun:
M- Qizim daha niye pis olursan ki? Bu iw olmasin bawqa iw olar narahat olma.
Ozunu anasina bildirmese de yene de cox pis olmuwdu. Axi onun iwlemeyi vacib idi? Atasinin tecili hekime aparmaq lazim idi. Bu fikirler Sevinci cox narahat edirdi amma hec bir cixiw yolu yox idi. Yeni iw axtarmaq lazim idi.Sevinc yene de hevesden duwmurdu. Tapacaqdi yeni iw ozune. Sevinc yeni demlediyi caydan anasina ve ozune suzdu. Cayin iyini ewiden de Qehreman o deqiqe Sevincin geldiyini bildi. Metbexe yaxinlawarken ana ve qizin daniwiqlarini ewitdi ve qulaq asmaga bawladi:
S- Ana sen bilirsen men bu iwi atama gore isteyirdim. Axi atami hekime aparmaq lazimdi. Sagligi ile bagli problemleri ola biler. Istemirem ona nese olsun. Yoxsa biz neyleyerik?
Qehreman daniwilanlara qulaq asdiqca pis olur. Aglindan demek Sevinc iwe duzelmek isteyir- deyir. Oglinda planlar qurmaga bawlayir ve Mehriban da bilmeden Qehremana bunda komek edir daniwiqlari ile.
M- Qizim seni harda istesen iwe goturerler.Sen ingilis ve fransiz dillerini temiz bilirsen. Hansi wirket istemez ki senin kimi iwcisi olsun. Qehreman ewitdiklerinden sonra qapidan geri qayidir ve ozunu onlara gostermir. Sevinc ise Qehremanin mawinini heyetde gormuwdu ve evde oldugunu hesab edirdi. Amma onu gormeyince- Allah bilir hardadi-deyib keciwdirir. Yene de dozmeyib anasina sual


[1] 2 >>

Şerhler:
ESQSIZHEYAT [OFF] (26.05.2013 / 14:33)
Gulu twk az Gunel yoxdu gelib dava salacaqki men oxumamiwam
_M_E_L_E_K_ [OFF] (26.05.2013 / 14:15)
Aygun sene
A_M_I_G_O [OFF] (26.05.2013 / 12:22)
ellerine sagliq
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6448 / 1105