canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgi mektebi.11

SEVGI MEKTEBI
BOLUM 11
Qehreman wertin ne oldugunu sebirsizlikle gozleyirdi.Sevinc butun cesaretini toplayib icinden ah cekerek sozune davam edir:
S- Menim sizinle iwlemeyimi hec kim bilmeyecek en esasda menim valideynlerim.
Qehremanin bu qeribe wert xowuna gelmese de Sevince komek etmek ucun mecbur qalib razilawir.Sabah Sevinci wirkete cagirir ve her weyi orda helle elemeyi meslehet gorur. Sevinc razilawir ve telefonu sondurur. Sevinc butun gece yatmir ve valideynlerine iwleyeceyini demek ucun 1 behane axtarir. Eslinde bu behane deyirdi o sadece yalan axtarirdi.Cunki Valideynlerine deye bilmezdi Qehremanla iwlediyini. Seher acilan kimi yerinden durur elini uzunu yuyan kimi en gozel paltarini geyinir.Nahar ederken anasina bu gun yeni 1 iw goruwmesine gedeceyini soyleyir. Anasi – hardan cixdi bu iw?- deye sual verir. Sevincde dunen gece Namiqin zeng elediyini ve yeni 1 iw tapdigini soyleyir. Anasi ne iw oldugunu soruwduqda- Tercumeci- deye cavab verir Sevinc. Nece de utanirdi yalan daniwdigina gore. Amma tek tesellisi her wey sizin ucundu deyir ureyinde.Ilk defe idi valideynine yalan daniwirdi. Bununda vcdan ezabi onu incidirdi. Gozlerini qacirdirdi anasi her defe uzune baxanda.Butun yol boyu ancaq bunu fikirlewir- Belke vaz kecim- deyir -bes atamin muayine olunmasi ucun pulu hardan tapacagiq? Suallar coxaldiqca Sevincin wupheleri itirdi.Dersde fikirli oldugunu dostlarinin gozunden yayinmirdi. Namiq Sevincin neye gore bele kehfsiz oldugunu oyrenmek isteyirdi. Lemandan sevincin niye bele oldugunu soruwan da Leman da bilmediyini deyir.2 ci dersde Leman Sevincin yaninda oturur ve olanlari oyrenmeye caliwir. Sevinc hamisini ona daniwir amma hec kime dememeyini xahiw edir. Leman ona teselli vermek ucun:
L- Sevinc senin neyine lazimdiye Qehremanin nece biri oldugu. Senin iwin olsun ve ailene komek ele. O Ne isteyirse onu da elesin. Kimle de isteyir onunla da gezsin.
S- Onun nece biri oldugu vecime deyir amma Anamin dedikleri hele de qulagimdadi Leman. Eger bilse men


[1] 2 >>

Şerhler:
_M_E_L_E_K_ [OFF] (26.05.2013 / 14:21)
Qehremanin adi pisdi
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6440 / 1334