canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgi mektebi.12

SEVGI MEKTEBI
BOLUM 12
Sevinc titrek sesiyle sozune davam edir amma cox utanir:
S- Qehreman bey eger mumkunse olar men wirkete gelmeyim? Butun Senedleri evde tercume edib size getirerem. Axi men sizing evinizde anama da komek edirem?Atamin iwini itirmesini istemirem.
Qehreman qarwisinda ki qiza baxdi ve ureyinde bu qeder valideynlerini fikirlewen birine sadece qipte eledi.Yadina Sevincin atasinin xeste oldugu duwdu ve iw telefonu eline alib zeng eledi.
Q- Orxan bey bu gun bizim wirketde yeni iwcimiz iwe bawlayir. Ona bu gun avans verin maawinin yarisi qeder.
Bu sozlerden teeccublenen Sevinc Qehremandan hec bele hereket gozlemirdi. Eslinde cox sevinmiwdi bu avansa . Atasini tezlikle hekime apara bilerdi amma Qehreman onun evde caliwmaq istediyine cavab vermemiwdi. Sessizliyi yene Qehreman pozdu ve elindeki vereqlerle dolu olan qovlugu sevince teref uzatdi:
Q- demek bele Sevinc xanim.Bu Senedlerin tercumesini sabah isteyirem sizden.Eger mumkunse sabah universitetden sonra gelib mene veresiz bu senedleri. Indi ise Rena xanim size Orxan beyin yanina aparacaq avansinizi alib gede bilersiz.
S- Cox saqolun.- deyib otaqdan cixdi. Qehreman ise oz otaginda fikre getmiwdi. Ozu de Sevince niye komek elediyini bilmirdi. Amma nedense icinden onu qorumaq, arxa dayaq olmaq gelirdi. 24 yawi var idi amma bu yawina qeder heyatinda ki hec bir qiza ciddi yanawmamiwdi. Onlar onun ucun sadece eylence idiler. Bes Sevinci bawqalarindan ferqlendiren ne idi? Yoxsa Qehremanin xowuna gelen Sevincin ona eyilmemesi idi? Kasibligini hec vaxt ayib bilmemesi ve qururlu olmasi onu Qehremanin gozunde daha da yukseklere qaldirirdi.Qehreman bunlari fikirlewerken Sevinc sadece ozunu xowbext hiss edirdi. Avansini alan kimi eve gelin ve olanlari atasina daniwir.Atasi cox sevirinir cunki qizini bele xowbext gormek onu sevindirirdi. Sevinc tez oz otagina kecir ve derslerini eden kimi senedleri tercume eleme bawlayir. 1 geceye bunlari tercume etmek mumkun deyirdi cunki cox idi senedler. Sevinc geceni


[1] 2 >>

Şerhler:
_ELYA_ [OFF] (26.05.2013 / 14:17)
Yox tavaxil eleme, axi 2 sehifedi her bolum
Urek~bow [OFF] (26.05.2013 / 13:37)
İlk werh menden amma hele oxumamiwam.
GULİÇKA BESDİDE TABAXIL ELE-
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6440 / 1339