canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgi mektebi.17

SEVGI MEKTEBI
BOLUM 17
Teymur beyin cirkin fikirlerinden xebersiz olan Sevinc Qehremanin otagindan cixmaq isteyerken qapida Teymur beyle rastlawir. Yene yuksek sesle:
T- Qehreman meni taniw elemeyeceksen bu gozel qizla?
Sevinc atasi yawinda olan 1 insanin on abele soz demesinden cox xowlanir . Qehreman ona yaxinlawaraq:
Q- Yeni tercumecimiz Sevinc xanim. Atam Teymur bey.
S- Taniw oldugumuza sevindim Teymur bey.
T- Men de. Adinizda ozunuz kimi gozeldi.Bele genc ve tercumeci? Ehsen size.
S- Tewekkurler.Sevinc bu sozlerde hec bir pis niyyet gormese de Qehreman atasini tanidigi ucun xowlanmir bu semimiyyetden. Atasinin Sevince nece baxdigini goren de eseblewir ve:
Q- Sevinc xanim size gede bilersiz. Rena xanim senedleri ala bilersiz.
S- Oldu Qehreman bey-deyib otaqdan cixir. Cox yorgun oldugu ucun anasina komeye gede bilmir. Eve gelen kimi bu gun olanlari fikirlewir ve yuxuya gedir. Ayilanda cox gec oldugunu gorur. Dersleri ve tercume olunasi senedler qalsa da yuxusuzluq ona imkan vermir. Ve bu defe hec neye fikir vermeden wiring wiring yatir.Sevinc hec neden xebersiz yatarken Qehreman onu atasindan nece uzaq tutmagin yollarini axtarirdi. Onlar iller idi daniwmirdilar. Ogulun oz atasina bele nifret etmeyinin sebebi ne idi goresen? Qehreman Sevinci artiq wirkete gelmeyini istemirdi. Amma iwden cixartmaq istemirdi cunki bilirdi onlarin cox kasib oldugunu. Artiq Teymur bey eve qayitdigina gore villaya da gelmeyini istemirdi. Amma bunu hansi yolla edecekdi onu bilmirdi. Heqiqetleri daniwmaq istemese de onun eledikleri Sevinci incitse de onu atasindan uzaq tutacaqdi. Neye gore narahat idi? Niye qoruyurdu sevinci? Yoxsa iller sonra dawlawmiw ureyi sevmeyemi bawlayirdi? Amma bu gun olanlar yadina duwdukce onun sevgilisi var men onu niye qoruyuram deyib eseblewirdi. Eslinde istemirdi buna inanmaq amma belke Sevinc onu eseblewdirmek ucun demiwdi sevgilisi oldugunu? Yene suallar. Cavabini bilmediyi suallar ezab verirdi ona.Sehere qeder yatmamagina baxmayaraq duzgun


[1] 2 >>

Şerhler:
_M_E_L_E_K_ [OFF] (27.05.2013 / 12:30)
Az bir dayan dayna Aygun boooooooy
_charli [OFF] (27.05.2013 / 12:10)
Cox saqol.genede yaz.yorulmayasan.
ESQSIZHEYAT [OFF] (27.05.2013 / 12:09)
twk Gulu
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6440 / 1321