canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
bir gencin intihardan onceki mektubu.

Bu heyatda mene rast gelen en gözel, en şirin, en mükemmel biri idin sen. Sen menim hevesim idin, meni heyata, Allaha bağlayan kes idin. Ele çetin anımda geldin ki, yanıma mene her şeyi unutdurdun. Amma indi meni tekrar o hala salırsan. Kaş ki, açıq-açıq her şeyi söyleseydin mene, sevmirsense sevmirem deseydin, sevirdinse bele sevdiyini tam menasıyla gösterseydin. .Gah Sevirem gah Sevmirem deyib mene acı vermeseydin. .Son defe danışanda sene hele heyatım deyirdim, heyatım deme dedin yene.
Olsun,sen yene de menim heyatimsan,olmayan heyatm...Arxamdan üzülme ,onsuz da kederlenmezsen amma neyse. Bu heyatdayken deyerimi bilmedin belke de. Belke de meni menim seni sevdiyim qeder ciddiye almadın. Niye? Sebeb? O qeder xeyalımız varken, men seni o qeder çox severken sen senin üçün her şeyi göze alan birine heçmi deyer vermedin? ? Niye etdin bunu mene?..
Sene deyecek sözüm yox men heç bir zaman sene layiq bir sevgili ola bilmedim yeqin. Seni hemişe üzdüm yeqin...Amma meni kimsenin anlamadığı kimi sen de anlamadın heç bir zaman. Unutdun onsuz da meni. Hem de o qeder etrafın varken men kimemki ...Senden bir tek isteyim var, Heç olmasa menden sonrakını üzme, heç olmasa ona yaxşı davran, heç olmasa ona göster sevgini, dostlarım heç bir zaman menim yanımda olmadı. Aşkım var yanımda deyirdim, sene güvenmişdim. Bu son 1 ildir heyatım o qeder merhemetsiz, o qeder iyrenc, o qeder darıxdırıcı, sıxıcı, o qeder boğucu keçdi ki, ağılıma her cür şey geldi. Men heyatım boyunca heç bu ilki qeder ağlamamış, bu qeder tek qalmamışdım. Meni seven biri var var desem de sen yoxmuşsan, keçiciymiş senin sevgin, etdiyin andlar hemişe yalanmış, sen de her kes kimi aldatmısan meni, sen de yalan danışmısan mene, en çox güvendiyim sen idin. Sen menim msn-de yazılarımı sevdin, seni güldürmemi sevdin, senin canın sıxıldığında çetinlik keçirdiyim üçün sevdin.
Men deyil msn-de yazdıqlarım xoşuna gelirdi, ne üzümü, ne tipimi, ne de varlığımı sevdin. Halbuki men senin könlünü sevdim, hemişe xoşbext


[1] 2 >>

Şerhler:
NARAHAT_ETME [OFF] (31.05.2013 / 16:18)
Bu nedi eyy...uladim bayquw kimi
Tixtix [OFF] (27.05.2013 / 18:44)

ESQSIZHEYAT [OFF] (27.05.2013 / 12:27)
cox tesirlidi twk
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6440 / 1322