canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgi mektebi.21

*Sevinc neler oldugunu anlamasa da yene iwinin olmagi onu sevirdirirdi.Bu iwinin ireli de ona nece gunler yawadacagini o hele bilmirdi. Qehreman ozune yer tapa bilmirdi. Oz ozune tekrarladigi tek soz –Ona nese elemeyine qoymaram- sozu idi. Bu sozlerin menasi ne idi? Niye istemirdi Sevincin atasi ile iwlemeyini? Onlarin arasinda neler olmuwdu ki ovlad atasina nifret edirdi? Yene suallar. Heleki cavabi olmayan amma hec bir sir axira qeder gizli qalmir. Bu evin ve ailenin 1 sirri var idi amma hec kim bilmirdi. Teymur bey artiq Sevincin anasina komek elemeyini istemirdi. Dersden sonra wirkete gelmeli ve hami kimi iwlemeli idi. Sevinc sabah atasi hekime getdiyi ucun Teymur beyden icaze alir ve iwe 1 az gecikeceyini deyir. Sevinc cox sevincli halda eve gedir ve olanlari atasina daniwir. Sabah atasini Qehremanin meslehet gorduyu hekimin yanina aparacaqdilar. derslerini hazirlayandan sonra tez yatir ki sabaha gumrah olsun. Universitete gedir ve Namiqi universitetin heyetin de gorur. Namiq yaxinlawib daniwmaq istese de Sevinc ondan uzaqlawir. Ders otagina giren de Lemani otaqda gorur amma yaxinlawmaga urey elemir. 3 dost yad kimi davranirlar. Leman Namiqle de daniwmirdi. Namiq ise sebebini bilmirdi. Defelerle bunun sebebini oyrenmek istese de Leman onunla daniwmaq istememiwdi. Sevinc dersden cixan kimi eve gelir ve birlikde hekime gedirler.Hekim onlari taniyir ve muayine ucun Rustem kiwini otagina aparir. Sevincle anasi cox gozledikden sonra nehayet hekim otagdan cixir.
S- Hekim ne oldu? Muayine bitdi? necedi atam?
H- Qizim narahat olma muayinenin cavablarini sabah deyecem bu gun sadece muayine eledik. Sevinc cox narahat idi.Hekimin qulagina picildayaraq:
S- Ciddi problem var? Yoxsa heqiqeten de her wey yaxwidi? 
H- Qizim sabah hamisi bilinecek.
Sevincgil xestexanadan getdikden sonra hekim Qehremana zeng edir ve wuphelerinden daniwir.Sevincin atasinin 1 boyreyi alinmali idi. Tecili emeliyyat lazim idi. Qehreman ne lazim olsa edeceyini deyir amma Sevinc gilin ailesinin


[1] 2 >>

Şerhler:
_M_E_L_E_K_ [OFF] (27.05.2013 / 17:58)



hahhahahaahha
_ELYA_ [OFF] (27.05.2013 / 17:38)

_M_E_L_E_K_ [OFF] (27.05.2013 / 17:29)

»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6432 / 1382