canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgi mektebi.22

Sevinc ewitdiklerinden sonra aglamaga bawlayir. Qehreman Sevincin bu veziyyetini gorende cox pis olur. Onu qucaqlayib sakitlewdirmek isteyir. Icinden narahat olma men senin yanindayam demek kecir.Bes niye demir? Nedir onu saxlayan? Hekim Sevincle aciq daniwdiqdan sonra atasini tezlikle xestexanaya getirmeyi meslehet gorur.Sonda Sevinc emeliyyatin ne qeder pul edeceyini soruwur. Hekim 3000 manat deyir. Sevinci bu reqemler qorxudur amma atasina gore her weye hazir idi.Hekimin otagindan cixan kimi Qehreman onu yalniz buraxmir. xestexanadan cixandan sonra Sevinci bu veziyyet de eve aparmir. Onu cox sevdiyi 1 kafeye getirir. Ora cox sakit 1 yer idi. Sevinc ise sakitlewe bilmirdi. Agladiqca hem atasina gore qorxurdu hemde bu qeder pulu hardan tapacaqlar deye fikirlewirdi.Qehreman Sevince teselli vermek isteyirdi amma bunu nece edeceyini bilmirdi. Yene de ilk olaraq Qehreman bawladi soze:
Q- Sevinc qorxma her wey yaxwi olacaq. Hecne olmayacaq Rustem emiye.Baxarsan emeliyyatdan sag salamat cixacaq hec bu gunler senin yadina duwmeyecek.Ne komek lazim olsa men hemiwe yaninizda olacam.
Qehreman bu sozleri o qeder urekden deyirdi ki ozu dediklerine bele inanmirdi. Qadinlara ancaq gece eylencesi kimi baxan Qehremani bu qeder deyiwdiren ne idi? Qarwisinda ki qiza baxdiqca ele bil kecmiwinde etdiyi sehvleri duzeltmeye caliwirdi. Amma yaninda olan bu qiza gore onun bu qeder heyecanlanmasi niye idi? Axi o qadinlara gore hec vaxt heyecanlanmazdi? Ne var idi Sevincde onu heyecanlandiran? Qarwisinda ki qiz o qeder saf, duzgun ve namuslu idi ki ona gore heyecanlanmamaq mumkun deyirdi. Sevinc goz yawlarini silib:
S- Men hem atamin hem de lazim olan pulun derdini cekirem. Cunki atamin xestexana da oldugu muddet de anamda iwleye bilmez. Bu qeder pulu hardan tapariq biz? Veziyyetimizi bilirsen amma ne olursa olsun atam tezlikle emeliyyat olacaq. Men elimden gelen her weyi edecem. 
Qehreman Sevincin parildayan gozlerine baxdi ve ellerini tutdu:
Q- Men seninleyem. Seni hec vaxt tek


[1] 2 >>

Şerhler:
Zeqqumagaci [OFF] (27.05.2013 / 21:44)
gehremanteymur
_ELYA_ [OFF] (27.05.2013 / 18:02)
Nc nc nc
ESQSIZHEYAT [OFF] (27.05.2013 / 17:29)
bes 21 ci bolum hani
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6440 / 1344