canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgi mektebi.23

Bu gordukleri onu iller evvele apardi. Ele bil ki Qehreman bu ani yeniden yawayirdi. Iceri girib atasindan hesab sormaq isteyirdi. Amma Sevinci hecne bilmirdi.Ona gore de sebr edib oz otagina getdi. Eyni hadiseler olacaqdimi? deye suallar Qehremani narahat edirdi. Teymur bey ise Sevinci qucaqlamiw teselli edirdi. Qollarinda ki qiz ona atasi kimi baxsa da Teymur beyin ureyinden tamam bawqa fikirler kecirdi. Sevincin saclarina toxunarken onu bagrina basarken nece de xow idi Teymur beye. Sevinc ona derdini daniwarken o tamam bawqa xeyallar qururdu.Heyat da nece de werefsiz insanlar var imiw. Amma Sevinc bunu bawa duwmeyecek derece de saf ve temiz idi.Sevinc gozlerinin yawini sildi ve:
S- Men guclu olacam. Atama gore mecburam guclu olmaga.Ona hecne olmayacaq.
T- ay saqol mende senden bunu gozleyirdim- deyerek ellerinden tutdu. Bu balaca elleri tutduqca nece de heyecanlanirdi Teymur bey. Onun Sevince qarwi maragi gunu gunden artirdi.Bir an onun olmagini isteyirdi. Teymur bey hemiwe ele idi. Yeni celbedici 1 qadin vey a qiz goren de onu elde elemek isterdi. El de etdikden sonra ise ona qarwi hevesi yox olardi. O qadin onun ucun adilewerdi. Sevinc de onun ucun yeni heves idi. Yawinin azligina baxmayaraq sadece aglindan ona sahib olmaq kecirdi. Sevinc ise bunlardan xebersiz atasinin emeliyyat pulunu hardan tapacagini fikirlewirdi. Iwden cixan kimi eve gelir ve olanlari anasina daniwir. Anasi butun qizllarini satmagi ucun qizina verir.Sevinc qizillara baxan da satmagin menasiz oldugunu deyir. Cunki anasinin qizili cox az idi. Atasinin emeliyyatina ise 3000 manat lazim idi. Sevincin aglina Teymur beyden pul istemek gelir. Anasina da iwteyerem qaytararam deyir. Sabah mutleq teymur beyle daniwacaqdi. Sevinc atasinin emeliyyatina pul axtararken Qehreman hekime zeng edir. Emeliyyat ucun lazim olan pulu onun vereceyini deyir. Amma bunu Sevinc ve ailesi bilseydi razi olmazdilar. Qehreman hekime onlara zeng elemeyini ve tezlikle Rustem kiwini xestexanaya getirmelerini xahiw edir.


[1] 2 >>

Şerhler:
_ELYA_ [OFF] (28.05.2013 / 12:33)
ALEYKUMSALAM. Ele sizinde bayraminiz mubarek
_M_E_L_E_K_ [OFF] (28.05.2013 / 11:33)
Senin de Nuray

HAMINIZI TEBRIK EDIREM
ESQSIZHEYAT [OFF] (28.05.2013 / 09:39)
Sabahiniz Xeyir qizlar gununuz ugurlu konlunuz xow olsun inwallah uzunuzden tebessum eksik olmasin bayraminiz mubarek bacilarim
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6432 / 1411