canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgi mektebi.31

Sevirem? Men goresen duzmu ewitdim? Sevinc qulaqlarina inanmirdi. Qehreman ve sevmek sozunu 1 cumlede iwledmek bele yalniw idi. Amma qarwisinda ki insanin gozlerine baxdiqca ozunu gormesi xowuna gelirdi.Qehreman ise sebirsizlikle Sevincin neler deyeceyini gozleyirdi. Ureyinde Bu oglani sevmek olmaz deye fikirlewirdi Sevinc. Gun de 1 qizla vaxtini kecirdir yeqin menimle de vaxt kecirmek isteyir.Sevincin fikre getdiyini goren Qehreman:
Q- Ne oldu? verilesi cavabin yoxdumu?
S- Sene verilesi cavabim yoxdu. Gedersen vaxtini kecirdiyin qizlar sene sevirem deyer. Men bu sozlere inanacaq derece de uwaq deyirem. 
Sevincin sozlerine gulurdu Qehreman cunki hele de uwaq kimi aparirdi ozunu. Ozune uwaq demese de hele boyumemiwdi. 
Q- Inanmirsan hec inanma. Hem sen hele de boyumemisen uwaqsan.
S- Boyumuwem. Ozu de meni iwden qovmagin hele yadimdan cixmayib. 
Q- Bax gorursen hele de uwaqsan. Seni iwden atamdan uzaq tutmaq ucun qovdum. Sen de menim acigima onun iw teklifini qebul eledin.
Olanlar Sevincin yadina duwdukce sehv elediyini bawa duwurdu.Amma sevinc hardan bilerdi ki Qehreman onu atasindan uzaq tutmaq isteyir. Qehremanin telefonuna gelen vacib zengden sonra getmeli oldugunu deyir ve Sevinci atasinin yanina xestexanaya aparir. Mawinda Sevince telefon verir ve nese lazim olan da zeng elemeyini xahiw edir. Sevinc goturmek istemese de Qehreman atasinin sabah emeliyyat oldugunu ve neyese ehtiyac ola bileceyini soyleyir.Sevinc telefonu goturur ve mawindan duwur. Qehreman suretle ordan uzaqlawir. Sevinc atasinin palatasina gelir ve wad xeberi valideynlerine verir. Qehremanin emeliyyat pulunu odediyini ve sonra iwleyib qaytaracagini deyir.Birden telefonuna gelen mesajin sesini ewidir. Valideynleri gormesin deye otaqdan cixir ve mesaji acir:
Q- Her wey yaxwidi? Menden xebersiz hecne eleme ve hec yere getme. Ozum seni xestexandan goturecem.
Sevinc qawlarini cataraq -1 telefon Verdi, atamin emeliyyat pulunu odedi deye ozunu boyuk adam hesab edir- deye fikirlewdi. Amma


[1] 2 >>

Şerhler:
_ELYA_ [OFF] (31.05.2013 / 15:19)

_ELYA_ [OFF] (29.05.2013 / 23:45)
Men 27i goleyirem. Onu oxumamiw o birileri oxumaq olmaz
Yaz_gulu [OFF] (29.05.2013 / 23:00)
Ay mehle uwaqlari 27ni tapa bilmirem axi
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6432 / 1407