canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgi mektebi.36-37

Iller sonra Wehlani qarwisinda gormeyi cox teeccublendirmiwdi Qehremani. Bu qadina qarwi indi hec bir hissleri olmasa da iller evvel sevmiwdi onu. Sevinc tek qaldigini gorub Qehremani axtarmaga bawlayir. Ona baxilan baxiwlardan cox utanirdi. Teymur bey Sevinci gorub:
T- Sende burdasan? Yeqin Qehremanla gelmisen?
S- Beli xahiw eledi Qehreman bey mende tercumeciliyini etdim bu qeder. Indise icaze verin .
T- Eger Qehremani axtarirsansa bardadi.
Sevinc tezlikle ordan uzaqlawmaq isteyirdi. Wehla ise Qehremani gordukde sehvinin onun ne hala saldigini gorub pewman olurdu. O da cox sevmiwdi Qehremani amma etdiyi tek sehve gore hemiwelik ayrilmali olmuwdu ondan.Qehreman ise qarwisinda ki qadina baxdiqca kecmiwi xatirlayir ve her wey yadina duwdukce ondan nifret etdiyini anlayir. Axi bu qadin onu atasi hesab elediyi insanla aldatmiwdi. Wehle Qehremanin gozlerine baxib:
W- Salam Qehreman necesen? Tanidin meni yoxsa unutmusan?
Q- Yox unutmamiwam sen mene atamla xeyanet eden qadinsan. Seni hec unutmaq olar?
Sevinc bara yaxinlawan da Qehremanin 1 qadinla daniwdigini gorur. Bundan hec xowlanmasa da uzaqdan durub seyr edir. Qehreman Sevinci gorur ve Wehlanin yanindan uzaqlawmaq isteyerken Wehla onu dodagindan opur ve:
W- Seni hec unutmadim. Bu menim nomremdi zengini gozleyecem- deyerek vereqi Qehremanin cibine qoyur. Butun olanlari goren Sevinc pis olur ve restorandan telesik cixir. Teymur bey kenarda qalib butun olanlari izleyir. Qurdugu planin yavaw yavaw gerceklewdiyini gordukde sevinirdi. Qehreman Sevincin arxasiyca qacir amma Sevinc taxiye oturub coxdan getmiwdi. Qehreman Wehlanin nomresi olan vereqi cibinden cixardir ve cirib atir. Sevincin arxasinca eve gelir. Zeng edir amma Sevinc ona cavab vermir. Heyetlerine gelende mesaj yazir:
Q- Gelmiwem heyetinizdeyem ac qapini sene sozum var. Yene Sevincden cavab gelmir. Qehreman olanlari sehv bawa duwduyunu ve her weyi ona bawa salacagini mesaja yazir ve Sevince gonderir. Sevincden hec bir cavab almayinca sehere qeder


[1] 2 3 >>

Şerhler:
_ELYA_ [OFF] (31.05.2013 / 15:37)

*SEMERANA* [OFF] (30.05.2013 / 08:14)
Ellerine sagliq Yaz_gulu twk. Amma sehifeleri 3dan artiq yaz bìlmersiz?
*SEMERANA* [OFF] (30.05.2013 / 08:05)
33.34 amma az yazilibe
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6425 / 1447