canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgi mektebi.Final

Qehremanla Sevinc heyatlarinin en xowbext anlarini yawayirdilar. Teymur beyin ili olmadigina gore toy elemek duzgun deyir sadece niwan merasimi elediler. Bir birlerinden hec ayrilmirdilar.Yene dalawib bariwirdilar amma bu defe en coxu 1 saat. 1 il kecdi ve hami toyu sebirsizlikle gozleyirdi. Ziba xani cox sevinirdi tek oglu evlenib aile qurur. Mehriban xanimla Rustem beyse tek qizinin xowbext oldugunu gorub onlar da cox xowbext olurduler. Qehreman toydan sonra Sevincle ayri yawayacaqlari evi almiwdi ve Sevinc evini bezeyirdi.Villa da ise Ziba xanim tek qalmasin deye Mehribanla Rustem kiwi de orda yawayacaqdilar. Hem yalnizliqdan canlari qutaracaqdi hem de bir birlerine arxa dayaq olacaqdilar. Qehreman iwden cixdiqdan sonra yeni evlerine Sevince deymeye gelir. Yorgunluqdan divanin ustunde yatib qalan Sevince baxdiq da nece de xowbext oldugunu hiss edirdi. Wirin yuxuya getmiw Sevincin onun yoldawi, qadini ve gelecek ovladlarinin anasi oldugu ucun cox xowbext idi. Ellerini Sevincin saclarin da gezdirerken sevinc yuxudan aylir:
*S- Coxdan gelmisen?
Q- Yox indi geldim Sevincim. Sen cox yorulmusan deyesen?
S- Cox yorulmuwam. Acimisansa sene yemek hazirlayim.
Q- sen yemek biwire bilirsen?
S- elbette bilirem. men sene indi ele yemekler hazirlayaram ki dadi damaging da qalar.
Sevinc metbexe kecir ve ne ise hazirlamaga bawlayir. Qehreman onun bele bacariqli oldugunu bilmirdi ve arxadan onu qucaqlayib:
Q- Evlenenden sonra da mene bele yemekler biwireceksen?
S- Elbette biwirecem.
1 ay sonra Qehremanla Sevincin toyu oldu. Cox xowbext idiler. Sevinc iwlemek istediyinden Qehreman onu wirket de iwe duzeltmiwdi. Gozunden kenare qoymurdu Sevincini. 7 ay kecmiwdi toylarindan. Iwe 1 yerde gedib 1 yerde qayidirdilar. Vaxti vaxtinda valideynlerine deymeye gedirdiler. Gunler idi Sevinc ozunu pis hiss edirdi. Saatlarla yatar iwe getmek istemezdi. Cox halsiz idi. Bu gun iwe getmek istemedi ve Valideynlerini gormek ucun villaya getdi. Qehreman sabah onu hekime aparacaqdi cunki


[1] 2 >>

Şerhler:
_ELYA_ [OFF] (31.05.2013 / 15:59)
Men ancaq werhlerin bezisine guldum)))

ele mende her kese xowbexlik arzu edirem.

Maragli hekaye idi!

Ellerine sagliq Gulu
_M_E_L_E_K_ [OFF] (30.05.2013 / 23:21)
SALAM Kim var kim yox?
SOPHIE [OFF] (30.05.2013 / 15:41)
Aygun ellerine sagliq.amma bu hekaye o qederde xosuma gelmedi.
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6425 / 1459