canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Akif ve Emilya (Real hekaye )

Bolum 1
Hekaye realdir. .. Bakida dogulmuwam, 6 yawimda ise ailemle Moskvaya kocmuwuk. Ailemiz boyukdur, mandan boyuk 3 gardashim. Ramil (32 yash , yoldashi Alina , 3 ushagi var ) , Fuad (29 yash, yoldashi Sabina, 2 uwagi var. ) , Artur ( 24 yash , subay) ve men - Emilya. Hekaye bashlandigi vaxtda 16 yashim var idi. Gorduyunuz kimi menimle gardashlarim arasinda yash fergi boyukdur, nesilde tek giz oldugumnan ise cox erkoyun boyumushem. Ailemiz maddi cehetden Hemishe yaxshi olub. Amma bir nece il bundan gabag cox varlandig ve buna gore de her yerde cangudenle gezirdik. Ne gdder atamla dava etsem de , onlarsiz addim bele ata Bilmezdik.


Iyunun 4 idi, gardashimin oglunun ad gunun kecirdirdik. Her yeri ele gozel bezemishdiler ki, xususi abu hava var idi. Yaxin refigem Liana da yanimda meni dumsukluyurdu.
- Ora bax, boz kostyumdaki Akif deyil?
Ele bashimi condermishdim ki, onun da mene baxdigini gordum.
- San dalisan , Li? Odu odu da, ne olsun!

Akifin 32 yashi var idi. Yarashigli hem de agilli. Bu iller erzinde gardashi ile neinki varlanmishdi, hem de cemiyyetin hormetli wexslerinden idi. Gardashini toyuna 20 gun qalmish oldurubler. O vaxti hami bu barede daniwirdi. Akif ozu evli olmasa da, Olga adli bir gizla yashayirdi hetta bir gizlari da var idi. O Olga ile evlenmese de, gizi Dianani her sheyden ustun tuturdu
.
Menim fikrim bawga yerde olsa da, Akifin baxishlarinin uzerimde oldugun hiss edirdim. Liana ise butun beynimi xarab elemishdi.
-Emmm, gor sene nece baxir....
-Li, sen deli olmusan? Atam yashinda yeke kishidi. Besdi gozunle oglani yedin!
Ad gunu oz abu havasinda kecib gurtardi. Akif hagda ise Lianani danishmaga goymurdum. Belelikle, mektebi bitirmishdim, gebul imtahanina hazirlashirdim ve Akif tamam yadimdan cixmishdi.
Bir gun eve gayidanda atam ve gardawlarimin mennen gabag eve geldiyin gorub cox teeccublendim. Metbexe girende gelinlerle anam ise cox heyecanla neyise muzakire edirdiler. Meni goren kimi hamisi ele bil bir komanda ile


[1] 2 3 ... 21 >>

Şerhler:
*QIGIlCiM* [OFF] (10.06.2013 / 19:21)
adlarina bax e artur martur partur bu nedi e
v7117v [OFF] (09.06.2013 / 19:04)
Oyyy yeni hekayeeeeee)))) oxuyum tez)
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6409 / 1264