canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Son Gun

Epiloq
Bu hekayede hadiseler ardicil toredilen qetllerden behs olunur.Qetllerin ustunun acilmasi ise xeyli zaman cekecek.Hekaye krimnal xarakter dawiyir
Bolum 1
Hakim eylewdiyi cevrilen stulda eylewib dunenki qetlin kim terefinden ve ne meqsedle toredildiyini duwunurdu.Birden bir mustentiqin iceri girib onu seslemesi hakimi derhal fikirlerinden ayirdi.Elinde protokol olan mustentiq dilxor veziyyetde dayanmiwdi.Hakim onun elinde olan qovluga baxib agir-agir dillendi:
-Bir wey tapib oyrene bildin?Teze ne xeber var?Mustentiq elinde olan mavi rengli qovlugu masanin ustune qoyub dodaginin altinda qimildandi.
-Polis iwcileri ve eksperrrtler hele de hadise yerinde axtariwlar aparirlar.Wahidlerin dedikleri hamisi protokolun icerisindedi.Isteyirsinizse gozden kecirde bilersiz.

Hakim eylewdiyi cevrilen stuldan esebi halda ayaga qalxib qovlugu sert bir wekilde masanin ustune cirpib dillendi:
-Sen ozun de bilirsen ki bu qetlin ustunun acilmasi menimcun nece de vacibdi.Axi menim dilsiz,agizsiz qizimin oldurulmesi kimin neyine lazimiydi?
Mustentiq bawini bulayib hakimin esebi halda dediklerini testiqledi.
-Bilirem cenab Agayev.Men de ele bu qetlinin ustunun tezlikle acilmasini isteyrem.Cinayetkar herweyi ele ustaliqla toredibki qetlin ustunun acilmasi bize cetinlik toredir.Amma narahat olmayin tezlikle qizinizin qatili tapilacaq.
Hakim yene de evvelkiterzde stuluna eylewdi.Yene de uzunu mustentiqe tutdu.
-Bir nece polis iwcisinigotur get hadise yerine.Bu qetlin ustu tezlikle acilmalidi.Hkimbunu deyib masaninustunde olanmavi rengliqovlugu gozden kecirdi.

MUstentiq bawiniawagi salib sakitce otaqdan cixdi.Yan otaqda oz iwinin bawinda olan dostunu-Kamilieliwaresiile cagirib dedi:
-Gedek.
Kamilhecne bawa duwmese de iw otaginin qapisini baglayib dostunun ardinca addimladi.Amma bawa duwduk inese ciddiiwin ustunu acmaqcun gedirler.Ona gore de bunun sebebini oyrenmeyin yersiz oldugunu duwundu.

19:55
Onlar mehkeme idaresinden cixib qarwidakimawina


[1] 2 3 ... 15 >>

Şerhler:
v7117v [OFF] (16.07.2013 / 21:07)
Xowuma geldi twk maraqli idi
Casillas [OFF] (16.07.2013 / 17:22)
her tipde yaziram
_DisTurBeD_ [OFF] (15.07.2013 / 00:41)
_charli, bir defe de kriminal hekaye oxuyaqda)
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6391 / 1365