canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Evlenmek istemeyen oğlanlar

Xüsusile xanımların oxuması meqsedeuyğundur:
Eşqbazlıq ve qısa müddetli münasibetler.Yaxud da evlilik evveli elaqeler.
Bezi gencler evlenmeden evvel qarşı cinsle yaxın olmağa olduqca istekli görünürler. Bir- birini tanımaq baxımından bir yere qeder faydalı olacağı düşünülen yaxınlaşmalarda, işler yaxşılığa doğru getmezse, xanımlar zerer göre biler.
Bu sebeble xüsusile: eşqbazlıq, sevgili, yoldaşlıq, sözlülük ve nişanlılıq dövründe olan genclerin bunları yaxşı bilmesi lazımdır.

* Asan ov, asanlıqla terk ediler.
Evvelce bu qeyd olunmalıdır ki, asan olan ov asan da terk ediler. Kimse zehmet çekmeden elde etdiklerinin qiymetini bilmez.
Evlilik söz mövzusu olmayacaqsa, "yoldaşlığı" sevgili ölçüsünde davam etdirmek, qızlara (qadınıara) zerer veren neticeler ortaya çıxarar. Yoldaşlıqlar ireli ölçülere götürülse, işin cazibesi qalmaz.

*Oğlanlar üçün "en çetin münasibet" evlilidkir!
Evlilim söz mövzusu olduğu zaman "kişilik" cesaret teleb eder. Bir çox oğlan, qarşısındakı qıza "Seni sevirem" demekde teleskenlik eder, lakin iş evliliye geldiyi zaman bezi oğlanların çox da cesaretli olmadıqları görüler.

* Evlenmeden evvel oğlana yaxınlıq qadının deyerini aşağı salar
Qadından almaq istediklerini evlenmeden evvel almağa başlayan oğlanın evlilik isteyi azalar. Romantik menada maraqsızlıq başlayar.
Bezi oğlanlar xanımlara yaxın olduqlarında, axırı ne olursa olsun, bu münasibeteden ötrü özlerini mesul hiss etmezler. Qadınlar daha romantik olduqlarından, qıs müddetli de olsa elaqelerinden tesirlenerler. Daha sonrakı yaxınlaşmalarda ise bu sebeble problem yaşayarlar.
Bir qızla evlenmek isteyen, yaxud da evlenen oğlan onun daha evvel başqa insanlarla (qarşı cinsden) yaxın olduğunu öyrendiyi zaman, bundan ele de menmum olmaz. Hetta bunu özü üçün bir alçaldıma olaraq da göre biler.
Bunun eksine evleneceyi oğlanın, özünden evvel bir neçe qızla yaxınlığı olduğunu öyrenen bezi qadınlar, eyni derecede narahatlıq hiss etmez.

* En qısa yoldaşlıq "yataq yoldaşlığı" en


[1] 2 3 4 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7060 / 1188