canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Bürclere göre analar..

Qoç:

Uşaqla uşaq olan, yaradıcı bir anadır. Mükemmel bir oyun dostudur. Ceza vermek istese de hirsini tez unudur.

Buğa:

Uşaqları böyüdükçe yarı ciddi, yarı sevimli olsa da bu analar şefqetli ve qoruyucudur. İller içinde uşaqlar üçün yaxşı bir dost olacaqdır.

Ekizler:

Uşaqlarını çox sevselerde, serbestliyinin onlar terefinden elinden alınmasına yol vermez. Uşaqları da onu nümüne götürüb, azadlıqlarına hedsiz vurğun olan insan kimi böyüyerler.

Xerçeng:

Fedekar bir ana. Uşaqları üçün deriden-qabıqdan çıxar ve güvenilcek bir sığınacaqdır. Bu da uşağın etraf aleme uyumunu çetinleşdire biler.

Şir:

Öz heyatını yaşamaqdan heç vaxt vaz keçmez. İş ve uşaq prinsipini qurar. Uşaqları ile dost olar, oyunlar oynayar, ancaq söz eşitmeyi de öyreder.

Qız:

Çox tezlikle uşaq sahibi olmaz. Amma ana olduğu zaman ciddi ve intizamlı olar. Uşaqları ona güvenir ve onları sevdiyini bilir.

Terezi:

Onun üçün uşaqları heyat yoldaşından sonra gelir, amma çox sevimli ve şefqetli bir anadır. lazım olanda sertdir. Uşaqları heyat yoldaşının sözünü eşitmezse çox hirslener.

Eqreb:

Uşaqlarını sevse de sevgilerini göstermeye biler. Uşaqalrının Yüksek hedeflerinin olmasını isteyer, amma onların qüsurlarını da görmek istemir.

Oxatan:

Uşaqları üçün çox yaxşı dostdur. Uşaqların özü kimi doğru ve pozitiv ruhda böyüder.

Oğlaq:

Uşaqları ile çox maraqlanar. Onların her sözüne qulaq asar. Uşaqlarının serbestliyine çox qarışar.

Dolça:

Özünü kiçik bir insana hesr etmek ağır gele biler. Sevgi gösterişleri eden bir ana deyil. Ancaq uşaqlarına kömek eden, eylenceli bir insandır.

Balıqlar:

Uşaq vaxtlarında mehrum qaldığı her bir şeye onların sahib olmasını isteyer. Hedden artıq mülayim olması nizam-intizam qurmasına mane ola biler.


Şerhler:
_M_E_L_E_K_ [OFF] (26.07.2013 / 23:22)
Men Cox xowlayiram valideynler ovladlarina dost kimi davrananda,yaxwi ki bu menim burcumde var....INWALLAH emel ederem....twk
Bumer94 [OFF] (26.07.2013 / 20:45)
xmm eqreb...
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7059 / 1216