canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Bürclerin dayanılmaz xasiyyetleri

Bürclerin müsbet olduğu kimi başqalarını deli eden xasiyyetleri vardır. Bunları öyrenerek öz menfi yanlarınızı düzelde bilersiniz.

QOÇ:
Qoçlar, özlerini ön planda tutduqları üçün eqoist bir quruluşa sahibdirler. Tez esebileşerler ve hirslenirler. Bezen kobud ve davaçı terefleri olar. İnadçıdılar ve her şeyin en yaxşısını isteyerler. Müşahideleri yüksekdir.

BUĞA:
Buğalar, tenbel bir quruluşa sahibdirler. Canları çox tez sıxılar ve buna göre deyine bilerler. Fikirlerine çox güvenerler. Bezen çox xoşgörüşsüz ola bilerler.

EKİZLER:
Ekizler deyişen ruh halına sahibdirler. Bir anları, diger anlarına uyğun gelmez. Çox maraqlı olduqlarından etrafındakıları bezen sıxa bilerler. Sinirlerini idare ede bilmez ve sethidir.

XERÇENG:
Xerçengler heddinden artıq duyğusaldırlar. Çox tez alınıb küserler. Bezen çox heyecanlı bezen de depresif ola bilerler. Qatı görünüşlerinin altında zeif xaraktere sahibdirler.

ASLAN:
Aslanlar, özlerini çox beyenen ve modabaz şexsiyyete sahibdirler. Sizinle danışarken ekseriyyetle başından başqa şeyler keçer. Sabit fikirli ve qürurlu olmasından öteri başqalarının söylediklerine deyer vermez ve dinlemezler.

QIZ:
Qızlar, çox vasvasıdırlar. Her şeyin mükemmelini isteyerler ve başqalarından da bunu gözleyerler. Ehemiyyetsiz veziyyetleri çoxu ile şişirde bilerler ve çetinlik çıxarda bilerler.

TEREZİ:
Terezilerin dözülmez xüsusiyyetleri heddinden artıq qerarsız olmalarıdır. Gün içinde minlerle defe fikirlerini deyişdire bilerler. Kinli ve ehtiraslıdır. Ona sehv edeni asan bağışlamaz. Eyni zamanda saf bir quruluşa sahib olan tereziler asan tesirlener ve qanayarlar.

EQREB:
Eqrebler, heddinden artıq qısqancdırlar. Xeyal gücleri çox genişdir, olmayan bir şeye inanıb o mövzuda müzakire ede bilerler. İnadçı olmaları başqaları terefinden onu iteleyici eder.

OXATAN:
Oxatan hadiseleri çox sehneleşdirilmiş eder ve şişirder. Zaman zaman kaprizli davrana biler. Diqqetsiz olması başqalarını boşboğazlıq ederek kusmesine sebeb olar.


[1] 2 >>

Şerhler:
vasif.agayev [OFF] (01.08.2013 / 23:39)
"QOÇ:
Qoçlar, özlerini ön planda
tutduqları üçün eqoist bir
quruluşa sahibdirler. Tez
esebileşerler ve hirslenirler. Bezen
kobud ve davaçı terefleri olar.
İnadçıdılar ve her şeyin en
yaxşısını isteyerler. Müşahideleri
yüksekdir." adam haklı beyler,dağılın :D
TANIMA@ [OFF] (27.07.2013 / 09:45)
Duzdu hemwe xeyal quraraq yawamiwam
_M_E_L_E_K_ [OFF] (26.07.2013 / 23:20)
Hmmm neyneyim e men de beleyem...
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7059 / 1220