canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
"Toy olsun"a geden xanımların meqsedi nedir ??

Axır iller aile heyatı qurmaq sarıdan problemle üzleşen qızlardan bezileri müeyyen internet saytları, evlendirme qurumları vasitesile ere gedib. Lakin çox vaxt bu evlilik qızlarımızı bedbext edib. Onların çoxu pullu, varlı, ev- eşikli er axtarışında olduğu üçün edilen şirniklendirici tekliflere uyaraq özlerini oda atır. Bunun da menfi neticeleri melumdur. Bu faktlar qızları müveqqeti olaraq tesadüfi evlilikden saxlasa da, son vaxtlar onlar arasında bu işe meyl artıb.

Onlar bu isteklerini ANS- in "Toy olsun" ve ATV-nin "Onun yarısı" layihelerinde reallaşdırmaq isteyir. Bunu artıq edenler de var. 1) Verilişe qatılarken "halal süd emmiş", dürüst adamla aile heyatı qurmaq beyanatı veren qızların çoxunun proqramın gedişi zamanı saxtakarlıq etdiyi üze çıxır. Bele ki, qızlara rayon, kend yerlerinden talib çıxırsa, onlar hemin namizedlere "he" demir, onlara birbaşa redd cavabı verir. Deyirler ki, biz rayon yerine ere getmirik. Hetta rayon ve kendlerden verilişlere qatılan qızlar bele eyaletlere gelin köçmek istemir. 2) Hamısı "meni almaq isteyen oğlanın Bakıda evi, işi, şeraiti" olmalıdır" deyir. Bu yaxınlarda evlilik proqramlarında bir neçe bele hadise baş verdi. Aile heyatı qurmaq niyyetile verilişe gelen qızlardan biri ona talib olmaq isteyen oğlanı Azerbaycanın rayonlarından birinden olduğu üçün redd eledi. Onun ardınca Rusiyada yaşayan bir soydaşımız hemin xanıma talib olmaq istediyini telefon vasitesile çatdırdı. Qız "bu oğlana getmeye deyer" deyib onu proqrama devet eledi. Bildirdi ki, rayonda can çürütmekdense, Rusiyada firavanlıq içinde yaşamağı üstün tutur. Heç qız oğlanın orada evli olub- olmadığı ile de maraqlanmadı.
Psixoloq Nergiz ALLAHverdiyeva deyir ki, bezi qızlar öz gözelliyine arxayın olaraq oğlanları tehqir edir. Psixoloqun bildirdiyine göre, evlilik proqramlarında evlenmek isteyen qızlar esasen heyatda insanlarla normal dil tapa bilmeyen, psixoloji probleme malik olan insanlardır: "Bu qızlar etrafda heç kesle münasibet qura bilmir.

Bu onların


[1] 2 >>

Şerhler:
insanoglu [OFF] (07.09.2013 / 14:35)
elbette eger hele bir qiz varsa xowxasiyyetli sadeliyi varsa mene yazsin taniw olaq.
Sehra_aslani [OFF] (31.07.2013 / 20:18)
Eger hansisa qiza menim pulum lazimdisa.. O qizinda deyeri menimcun vacibdi. Gorum neceye deyer.! Pul mawin bow weydi. Esas odur gunun xow kecsin
tekamul [OFF] (30.07.2013 / 22:04)
qizlarin pullusuna bakida yawayanina ere getmey istemesi normal bir wey.bu onlarin haqqidir.
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7068 / 1096