canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Ulduzların 10 mehşur intim qalmaqalı

Dünya şou-biznesinin meşhur ulduzlarının qalmaqallarının sayı bitib-tükenmek bilmir."The Sun" qezeti "Dünya şou-biznes ulduzlarının 10 en meşhur intim qalmaqalı" adlı reytinqini açıqlayıb.

1) Paris Hilton "Hilton" oteller şebekesinin sabiq varisi Peris Hilton 2004-cü ilin noyabrın 1-de Parisdeki otellerden birinde Rik Salomonla yataqda eylenib, sonra ise bu görüntüler internetde yayılıb.

2) Pamela Anderson "Malibu xilaskarları" serialının sabiq ulduzunun yataq sehnelerinin sayı-hesabı bilinmir.

3) Esl adı Keti Prays olan müğenni ve modelin ilk yataq sehnesi videosu 2000-ci ilde yayıldı.

4) Abi Titmuss Sabiq tibb bacısı, sonra aktrisa ve modelliye başlamış Abi 2003-cü ilde biabır olmuşdu. Onun 16 deqiqelik videogörüntüleri interneti dolaşmışdı.

5) Cennifer Lopes! Amerikalı müğenni ve aktrisanın eri ile yataq sehneleri hele de internetdedir.

6) Kendra Uilkinson Kendra Uilkinsonun 18 yaşı olanda, 2010-cu ilin mayında onun "Playboy"un banisi, 85 yaşlı Hyu Hefnerle yataq sehnelerinin görüntüleri yayıldı.

7) Vern Troyer "Ostin Pauers" kinosaqasında Mini Mi obrazı ile tanınan aktrisa 2008-ci ilde refiqesi Reni Şrayderle yataqda olarken onun 50 deqiqelik videosu çekilmişdi.

8) Kolin Farrell "Playboy" jurnalının sabiq ulduzu Nikol Narainle meşhur aktyorun yataq sehneleri 2006-cı ilde internetde dolaşmağa başlamışdı.

9) Fred Derst "Limp Bizkit"in solisti Fred Dörstin namelum qadınla yataqda olarken çekildiyi videogörüntüler onun kompüterinden oğurlanaraq internetde yayılmışdı.

10) Dastin Daymond Amerikalı aktyorun 2007-ci ilde yataq sehnelerinin görüntüsü internetde yayılanda o, daha da populyarlaşacağını düşünmüşdü. Lakin her şey tersine oldu.


Şerhler:
Q@R@Q@RT@L [OFF] (29.07.2013 / 00:17)
insanlara nece gorterirsense ozunu onlar da sene o cur baxacaqlar. Ya evlenmelik olacaqsan ya da eylenmelik.
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7070 / 1046