canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Dostdan sevgili olarmı?

"Kadim Aşk Ögretileri” adlı kitabın yazarı ve psixoloq Cem Keçe dostdan sevgili olmaq haqqında danışıb. Psixoloq, bir-birini seen cütlüyün hem de dost olmasını, ayrılıqdan sonra dost qala bilmeyin tamam ferqli olduğunu qeyd edir. Birincisi her bir cütlüyün arzusudur, ikincisi ise çox da asan olmayan haldır. Çünki biten her sevgide tereflerden birinin qelbi daha çox qırılır ve inciyir. Bu halda dost qala bilmek o qeder de real görünmür. İnsanın çoxlu dostu olmasına baxmayaraq, sevgilisi bir dene olur. Bu baxımdan sevgi çox özeldir… Dostluq sevgiye daha asan çevrile bilir ve çox rastlanan haldır.

Eks sevgili Kederli ayrılıqdan sonra bir çox insan evvelki sevgilisini xilaskarı kimi görür. Depressiyada olan müddetde teselli veren birinie ehtiyac duyur. Bu zaman yağışdan çıxıb yağmura düşme ehtimalı yüksekdir. Çünki baş tutmayan münasibetlere bir daha verilen şans, yaxşı netice vermir. Duyğusal anlarda qarşı cinsle yaxınlaşarken nezareti elden vermek olmaz. Hislerinizin sizi idare etmesine icaze vermeyin.

Duyğularımız bizi sehve apara biler Biten sevginin ardından bir terefin digerine böyük hirs beslediyi doğrudur. Hetta iki eks sevgili bir-birinden nifretle danışır. Psixoloq, mövsümlerin deyişmesini qebul etdiyimiz kimi, cütlüklerin de bir- birini olduğu kimi qebul etmeli olduğunu söyleyir. Ancaq sevmek üçün qarşımızdakı insanı yaxşı tanımaq lazımdır. Çünki insan ancaq yaxşı tanıdığı birine derin sevgi besleye biler.

Vefa ve sedaqet Psixoloq vefalı ve sedaqetli olmağı, cütlüyün odla imtahanı adlandırır. Bu imtahanın uğurla neticelenmesi üçün duyğular arasında şefqet hissinin de olması mecburidir. Xesteliklerde ve çetinliklerde heyat yoldaşına gösterilmeyen şefqet, sedaqet ve qayğı gelecekde nifret hissine çevrile biler.

Fedakarlığın çoxu zererlidir İlk vaxtların heyecanı keçib ve münasibetler adileşibse, tehlükeli müddet başlayır. Her şeyin vezife, borc, ya da mecburi hal aldığı andan etibaren münasibetlerde durğunluq yaranır. Bu kimi hallarda heyat


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7068 / 1071